Drašković odgovorio Dodiku – stidiće te se

Nakon što je Milorad Dodik juče u Trebinju izjavio novinarima da ne zna ko je Rodoljub Drašković, danas je pozvao Drašković pozva Vukanovića i tražio da objavi njegov odgovor.  Predsjednik Koncerna Svislajn tvrdi da Dodikova izjava najbolje govori o njegovom karakteru, i da će ga se stidjeti potomci.

Ta izjava Milorada Dodika da ne zna ko je Rodoljub Drašković, investitor koji je u Republiku Srpsku u poslednjih 15 godina  uložio stotine miliona evra u realni sektor, koji zapošljava hiljade radnika u proizvodnji, Republici Srpskoj i BiH plaća stotine miliona maraka poreza, najbolje govore o njegovom karakteru i ko je on u stvari!

On se nalazi na čelu kriminalne hobotnice koja pljačka, pustoši i uništava Republiku Srpsku, zbog koje ja i ostali biznismeni ne možemo normalno da radimo i poslujumo, privređujemo i zapošljavamo narod. Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika kad se otkrije sva istina o njemu i njegovom kriminalu, šta je radio od svog naroda i Republike Srpske, koju pretvara u svoj privatni posjed“

Drašković je tokom obilaska Hercegovine najavio da će nastaviti da investira u Hercegovinu i otvara nova radna mjesta, ali pod uslovom da Dodik i SNSD budu poraženi na izborima i da dođe do promjene vlasti i ambijenta, jer u postojećem političkom ambijentu reketiranja i ucjena ne može da posluje i investira.

Izvor: Nebojša Vukanović

4 KOmentara

    • Stidi se ako gospodina Draškovića možeš uspoređivati sa Dodikom. Dodik je najveći lopov i kriminalac na našim prostorima, koji samo puni svoje džepove, dok je rad gosp.Draškovića na daleko poznat u pozitivnom smislu. Neka ti je jasno ta vijeke vijekova.

    • Draskovic ulaze svoj novac dok Mile trosi i razbacuje se novcem nas gradjana.Ucjenjuje i prijeti svakome ko ne misli kao on.kod njega vazi ona izreka+Jeli vjerujes meni ili svojim ocima+

  1. Mislim da bi Draškovića Mile najradije oterao i još da mu otme fabriku i kuću u Trebinju.Sledeći izbori su kraj za Dodika bar na lokaku u Trebinju.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.