Dodik o Rodoljubu Draškoviću: Ko je taj?

U sklopu predizborne kampanje, istočnu Hercegovinu danas su obišli presjednik SNSD-a Milorad Dodik i osnivač Hercegovačkog narodnog pokreta Rodoljub Drašković. Posjete su bile odvojene, a dok je Dodik razgovarao sa rukovodstvima odbora stranke i njenim kandidatima, Drašković je davao podršku kandidatima za načelnike i listama koje, kako je naveo, „ne podržavaju režim Milorada Dodika“.

Na pitanje našeg portala kako komentariše Draškovićevu sinoćnju izjavu da se „ljudi u Hercegovini nemaju čemu nadati dok ovaj režim ne ode sa scene“, Dodik se glasno nasmijao i kratko upitao: „Ko je taj?“

Ovim se, za javnost, produbljuje politički sukob Dodika i Draškovića, koji su doskoro sarađivali i najavljivali zajedničke velike projekte.

Dodik je ovom prilikom rekao da se SNSD „drži devize da iza političara ne ostaju riječi, nego ostaju poslovi“.

„Ovdje nema mjesta, nema dijela u gradu koji nismo uradili zajedno sa našim ljudima. SNSD je ovdje ostavio nesumnjivo snažan pečat za ukupan razvoj grada“, rekao je Dodik.

O Nešićevoj smjeni: Ogovorna vlast tako radi

Na pitanje „Direkta“ zbog čega je dojučerašnjeg direktora Puteva Srpske Nenada Nešića optužio za malverzacije i reketiranje tek nakon što je smijenjen sa ove funkcije, Dodik tvrdi da on nije optužio Nešića direktno, već da je „samo rekao da je bilo reketiranja“.

„Stvorila se jedna loša atmosfera oko korištenja resursa Puteva Srpske i u tom pogledu su se poduzele mjere koje su uobičajene. Odgovorne strukture vlasti to čine, nikakvih problema nema tu“, rekao je Dodik i dodao da će „to uraditi i prema kadrovima SNSD-a“.

Izvor: Direkt

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.