Predstavnici trebinjske opozicije ozvaničili početak kampanje (FOTO)

Danas su predstavinici trebinjske opozicije, HNP, PDP, Za pravdu i red i SDS, pred okupljenim građanima u centru Trebinja, u ulici „Jovana Dučića“, obavili lijepljenje plakata na za to predviđene panoe. Tim činom je simbolično označen početak izborne kampanje u gradu na Trebišnjici.

Zajedno sa njima bio je i zajednički kandidat opozicije na predstojećim izborima, Ilija Stanković.

Stanković je istakao da se nada da će ovogodišnja kampanja proteći u fer i dostojanstvenoj atmosferi, te da će se 15. novembra zvanično desiti početak dugo očekivanih promjena u našem gradu.

Ispred koalicije HNP i PDP novinarima i okupljenim građanima obratili su se Radenko Drašković, Slavko Vučurević i Ljubiša Krunić. Njihov zajednički stav je bio da od građana očekuju veliku podršku, nakon koje bi se pristupilo provođenju već dogovorenih planova u interesu Trebinja i njegovih građana.

Nosilac liste „Za pravdu i red“, Nebojša Vukanović istakao je da su ovo, prije svega, gradonačelnički izbori, i da je od ključnog značaja da pobjedu odnese zajednički kandidat opozicije, kako bi se u Trebinju zajednički provele dugo očekivane reforme. Naveo je i da vjeruje da će ove godine u Trebinju biti ostvaren istorijski rezultat opozicije koji će omogućiti da se napravi iskorak u svim oblastima, jer Trebinje to zaslužuje i može.

Pogledajte fotografije sa današnjeg druženja:

Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.