Nakon 936 dana PRAVDA ZA DAVIDA opet na TRGU KRAJINE!

Nakon 936 dana Pravda za Davida opet je na Trgu Krajine, ovaj put kao članovi i simpatizeri Pokreta Pravde koji sa punom listom odbornika izlaze na lokalne izbore u Banjaluci.

Oni su danas prije dolaska na trg položili vijenac na spomenik svim palim borcima antifašističke borbe na Banj brdu/Šehitlucima, a u grad su sišli, kako kažu, da ga oslobode.

Na Trgu Krajine Pokret Pravde ima štand na kojem se građani mogu informisati o detaljima izbonog programa ovog pokreta.

Leutar.net Nakon 936 dana PRAVDA ZA DAVIDA opet na TRGU KRAJINE!

Ozren Perduv, nosilac liste Pokreta Pravda kaže da za njih početak predizborne kampanje nije nikakav spektakularan dan.

„Mi smo na ulicama već više od 900 dana i ovo je konačno prilika da se pojavimo na Trgu Krajine, da ovdje bude Davidov logo, a da to nikome ne smeta i da nas niko sa ovog trga ne tjera. Mi smo simbolično našu kampanju počeli sa Šehitluka, odnosno, Banj Brda, položili smo vijenac svim palim borcima antifašističke borbe, vrlo simbolično i takođe smo se simbolično spustili u grad sa namjerom da grad očistimo, da ga oslobodimo od pošasti koja njime vlada i koja njime upravlja“, rekao je danas Ozren Perduv.

Leutar.net Nakon 936 dana PRAVDA ZA DAVIDA opet na TRGU KRAJINE!

Perduv je podsjetio da je Pokret Pravde nastao na temeljima Pravde za Davida onog trenutka kada je režim odlučio da pored zataškavanja ubistva Davida Dragičevića počne sa obranučavanjem ne samo sa roditeljima već sa svim ljudima okupljenim oko grupe Pravda za Davida.

„To nas nije spriječilo u našem naumu u svemu da istrajemo u svemu ovome, mi smo istrajali, a ovo ovdje danas je potvrda toga i mi nastajemo dalje i ne odustajemo“.

Leutar.net Nakon 936 dana PRAVDA ZA DAVIDA opet na TRGU KRAJINE!

/Buka/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.