Osvanuo još jedan mural posvećen Nebojši Glogovcu

Novi mural sa likom srpskog glumca Nebojše Glogovca oslikan je na stambenoj zgradi na Sokocu.

Autor murala Milan Milosavljević Deroks rekao je Srni da mu je ovo posebno drag rad za koji je obavio dobru pripremu, te da mu je asistent bio Јovan Šaulinović.

On je dodao da je trebalo da mural bude oslikan u Nevesinju, ali da nisu uspjeli da to organiziju, te je uradio na Sokocu.

Milosavljević je podsjetio da je na inicijativu Sokočanina Milana Јolovića Legende nedavno oslikao mural velikog formata sa likom Starine Novaka i ovaj put na Јolovićevu inicijativu uradio i drugi mural.

Leutar.net Osvanuo još jedan mural posvećen Nebojši Glogovcu

Sokočanin Milan Јolović Legenda je rekao Srni da je mural oslikan u okviru izrade komplene toplotne fasade na stambenoj zgradi na uglu ulica Cara Lazara i Romanijske.

– Kako sam nedavno pomogao izradu toplotne fasade stanarima Lamela u ulici Radomira Neškovića, pozvali su me i stanari ove stambene da im pomognemo dijelom sredstava – pojasnio je Јolović.

On je dodao da je najveći dio sredstava obezbijedio Bojan Koprivica i grupa privrednika, te da će za postavljanje fasade i izradu murala biti izdvojeno 20.000 KM.

Izvor: Srna

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.