„Zvjezdice“ novo omiljeno mjesto za vaše mališane

Novootvoreni objekat „Zvjezdice“ nalazi se u Trebinju, u centru grada,u Bregovima. Ulica Španska, pored Bregovačkog bazena.

Osnovna djelatnost ustanove je briga o djeci uz predškolsko vaspitanje i obrazovanje, uzrasta od 2 do 6 godina.

Kroz vaspitno – obrazovne aktivnosti, igru i otkrivačko – znalačke radnje, imamo za cilj voditi i podsticati djecu tokom njihovog odrastanja ka razvijanju punog potencijala individualnih sposobnosti i interesovanja.

„Zvjezdice“ su bezbjedno i izuzetno prijatno mjesto, koje ima zadatak pružiti djeci maksimalnu sigurnost, uz adekvatnu društvenu i materijalnu sredinu.

Glavna ideja „Zvjezdica“ jeste da dijetetu pruži povoljne uslove u kojima može biti srećno, zadovoljno, samouvjereno i samostalno, izrastajući tim putem u stabilnu ličnost sa vjerom u sebe, što će biti čvrst temelj koji će im pružiti mogućnost da na dalje sami sebe podstiču i streme ka neprestanom usavršavanju i istraživanju sopstvenih interesovanja.

Prostor je moderno opremljen, estetski uređen, uz pokrivenost  bezbjedonosnim kamerama unutar i van objekta.

Tu su brojne igračke, didatktička sredstva, materijali i raznovrsni centri aktivnosti, uz koje mogu osloboditi svoju maštu i oplemeniti svoj mentalni i psihološki razvoj, a sve to, paralelno vođeni stručnim timom vaspitača i ostalih stručnih saradnika koji će, osmišljavanjem različitih maštovitih aktivnosti, unaprijediti i pomoći zdrav tok razvoja i odrastanja djeteta.

Sa radošću i velikim entuzijaznom, očekujemo vas da zajedno rastemo uz igru i nova saznanja. 🌟

Radno vrijeme od 7 do 16.

Kontakt telefon 066/719-515

Leutar.net / Foto: Željko Miletić

 177 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.