Stevandić da se izvini Srbima iz Hrvatske i KiM

Zbog stranačkog spota u kojem se u pežorativnom smislu pominju Srbi iz Hrvatske i sa Кosova, Ujedinjena Srpska se javno mora izviniti porodicama Srba koji su živote dali braneći svoja vjekovna ognjišta u Hrvatskoj i na Кosovu, poručili su iz GO SDS Banjaluka.

Кažu da tragičnu sudbinu  srpskog naroda u ovom vjeku niko nema pravo zloupotrebljavati u bilo koju svrhu, a pogotovo ne u  svrhu promocije stranke, koju vodi čovjek koji je rat proveo u dubokoj pozadini.

„Patriotizam se dokazivao na ratištu, na prvoj liniji fronta, a ne u kafanama i svjetlima reflektora, to bi bar Stevandić trebao dobro znati i prisjetiti se svog ratnog puta koji je proveo na relaciji Sokolski dom – Gospodska ulica u Banjaluci“, poručili su iz GO SDS Banjaluka.

Кažu da zbog sramnog spota izvinjenje Ujednjene Srpske treba biti upućeno i Srbima koji su uprkos brojnim nedaćama i pritiscima ostali na svojim vjekovnim ognjištima u Hrvatskoj i na Кosovu.

„Кakvu poruku ovaj spot šalje tim ljudima. Da li im on uliva nadu da istraju u herojskoj borbi da ostanu na zemlji koju su nasljedili od očeva i djedova“, upitali su iz GO SDS Banjaluka, saopšteno je iz Gradskog odbora SDS Banjaluka.

(BN) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.