Dritan: Ljudi u RTCG treba da se stide svoje prošlosti (VIDEO)

„Želio bi da iskažem svoju rezervu prema onom što je radio menadžment i uredništvo što nije priličilo Javnom servisu. To je bila bruka cijele Crne Gore. Nadam sa da je ovo posljednje gostovanje u ovakvom Javnom servisu i da će svi naredni gosti dolaziti u mnogo profesionalniju televiziju“, kazao je Abazović.

Lider liste „Crno na bijelo“ Dritan Abazović gostujući u JS RTCG iskazao je rezervu prema onom što je radio menadžmen i uredništvo Javnog servisa RTCG.

„Šta reći o Javnom servisu a što nije već rečeno. Nadam se da će ubuduće JS biti ono što treba da bude, profesionalan“, kazao je Abazović, navodeći da je JS RTCG dotakao dno.

„Želio bi da iskažem svoju rezervu prema onom što je radio menadžment i uredništvo što nije priličilo Javnom servisu. To je bila velika bruka cijele Crne Gore. Nadam sa da je ovo posljednje gostovanje u ovakvom Javnom servisu i da če svi naredni gosti dolaziti u mnogo profesionalniju televiziju“, kazao je Abazović.

Upitan da li to znači da će doći do kadrovskih promjena u JS RTCG, Abazović je da bi bilo najbolje da sami podnesu ostavke da in ne smjenjuju. Od moralne odgovornosti neće moći da pobjegnu“, kazao je Abazović, koji je naveo da tri godine nije gostovao na JS RTCG.

Pogledajte gostovanje Abazovića na JS RTCG:

BN

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.