Mihajlović: Ima li granica mržnji prema Vučiću?

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da je neprimereno i zlonamerno dovođenje u vezu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa brutalnim prebijanjem mladića u Novom Sadu na karikaturi objavljenoj u dnevnom listu „Danas”.

“Nije ni smešno ni satirično kad pokušavate da kritikujete nekog tako što ga dovodite u vezu sa događajima sa kojima nema nikakve veze, kao što je urađeno na karikaturi na kojoj je predsednik Srbije prikazan u vezi sa brutalnim prebijanjem mladića u Novom Sadu“ – izjavila je Mihajlović.

Reakcije predstavnika vlasti nižu se posle karikature Predraga Koraksića koraksa objavljene u jučerašnjem izdanju lista Danas.

„Ne služi na čast nikom to što se jedan strašan događaj na ovakav način zloupotrebljava samo da bi se napao neko s kim se politički ne slažete, i to na način koji je u isto vreme i uvredljiv i predstavlja izrugivanje istini i elementarnoj pristojnosti. Ima li granica mržnji prema Vučiću? Ovo je bolesno što radite“ – smatra Mihajlović.

Članica Predsedništva i šefica Informativne službe vladajuće Srpske napredne stranke Vladanka Malović obrušila se na karikaturu Predraga Koraksića Koraksa objavljenu u jučerašnjem izdanju našeg lista.„Karikature u „Danasu“ nisu ilustracije našeg vremena.

View this post on Instagram

#Corax #karikatura #ListDanas

A post shared by Dnevni list Danas (@danas.rs) on

To su svedočanstava terapijske zajednice ljudi obolelih od mržnje prema Vučiću i prema Srbiji“ – izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Izvor: Danas

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.