MARKO ĐURIĆ SE POVRIJEDIO PRILIKOM APLAUDIRANJA ODLUCI DA POSTANE AMBASADOR U VAŠINGTONU

Aktuelni direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić doživeo je danas težu povredu zbog koje je hospitalizovan, kada je rešio da pozdravi aplauzom odluku o njegovom postavljenju na mesto ambasadora u Vašingtonu, saznaje Njuz.

– Đurića je odluka o postavljanju na mesto ambasadora zatekla u stranačkim prostorijama. Sedeo je sa par članova stranke kada je saznao tu vest i bio je jako srećan. Pokušao je da aplaudira toj odluci, ali je nekako čudno poskočio i počeo neartikulisano da udara dlanom o dlan, a zatim se čuo stravičan vrisak. Nekako je zavšio na podu sa stravičnim povredama, pa smo morali da pozovemo hitnu pomoć. Sve se desilo jako brzo i jezivo je izgledalo – otkrio je naš izvor iz vrha SNS.

– I sam predsednik Vučić je nekoliko puta upozoravao Đurića da ne aplaudira jer je znao da to može biti kobno po njega, ali ga je ova odluka toliko obradovala da nije mogao da se iskontroliše, a niko od prisutnih nije stigao da reaguje na vreme. Na svu sreću u Vašington će ići tek za dva, tri meseca, pa će, prema prvim progozama lekara, uspeti da se oporavi. Povrede jesu teže, ali lekari kažu da je Đurić takav da se na njemu te posledice neće primetiti. Rekli su mu i da će morati da se uzdrži od aplaudrianja u dužem vremesnkom periodu ukoliko ne želi da opet završi u nekoj zdravstvenoj ustanovi – ispričao je izvor.

Ovaj izvor je dodao da je Marko Đurić u prvi mah dobio dozvolu lekara da i dalje skandira “Aco Srbine” ali pošto je pokušao da aplaudira toj odluci i to mu je zabranjeno.

Izvor: Soko Sokolović/Njuz

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.