Mladić hitno operisan nakon što ga je policajac oteo i brutalno pretukao

U četvrtak popodne, nešto poslije 14 časova, u Bileći se dogodio težak incident, a nakon što je brutalno pretučan, mladić Miodrag Zvijer operisan je u Opštoj bolnici u Trebinju, a ljekari su utvrdili da su mu nanesene teške tjelesne povrede.

Leutar.net Mladić hitno operisan nakon što ga je policajac oteo i brutalno pretukao
Leutar.net Mladić hitno operisan nakon što ga je policajac oteo i brutalno pretukao

Roditelji pretučenog mladića su zabrinuti, jer je policajac njihovom sinu polomio 4 rebra, probio plućnu maramicu koja je izazvalo unutrašnje krvarenje, i ljekari su rekli da se mogao ugušiti od krvi da nije hitno operisan u Opštoj bolnici u Trebinju.

Navodno povod za otmicu i premlaćivanje su poruke neprimjerenog sadržaja koje su razmjenjivane u vajber grupi, u kojoj je bila i maloljetna kćerka policajca.

Pozvao sam danas i policajca Dragomira Fimića, zamjenika komandira Stanice policije u Bileći koga su roditelji optužili da je oteo i pretukao njihovog sina, kako bi javnost čula i drugu stranu priče, ali policajac je rekao da ne želi da daje izjave i komentariše slučaj u javnosti, i da će o svemu da se narednih dana Službenom izjavom da se oglase čelni ljudi Policijske stanice Bileća i Policijske uprave Trebinje.

Žao mi je što policajac nije iznio svoju stranu priče, da se objektivno sazna šta se dogodilo, ali nasilje je nedopustivo.

Nisam sudija i ne želim da tvrdim da je neko kriv ili nevin, to treba da riješe sudovi poštenim i objektivnim pravosudnim presudama, ali niko ne smije da uzima pravdu u svoje ruke. Ako je mladić napravio neku grešku ili glupost, pisao i slao poruke neprimjerenog sadržaja, on za to treba da odgovara, ali niko nema pravo, posebno ne policajac na službenoj dužnosti, da uzima i dijeli pravdu u svojim rukama, nekog otima službenim vozilom, brutalno premlaćuje mladića, prijeti mu, stavlja pištolj u usta i izbacuje iz policijskog vozila kao psa ili smeće na ulicu.

Izvor: nebojsavukanovic.info

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.