The Brick – mjesto za ljubitelje piva

Nakon dvije godine proizvodnje i prodaje piva u Trebinju, Oz Craft Pivo je proširio svoj biznis otvaranjem jedinstvenog lokala u samom srcu Starog grada.

U The Brick-u želimo da sugrađanima Trebinja ponudimo razne stilove piva, koje proizvodimo u našoj Oz Craft pivari. Radi se o visoko kvalitetnim proizvodima Lager i Ale piva.Na meniju će se naći isključivo zanatska piva iz Oz pivare. Meni će se mijenjatu više puta godišnje, ali će na točilicama uvijek biti 6 različitih vrsta, kako bi svako mogao da nađe pivo za sebe. Na usluzi imamo aparat za flaširanje piva za sve one koji bi želeli da u pivu uživaju kod kuće ili da ga nekome poklone.

“The Brick” se nalazi na putu između dvije džamije u Starom gradu, na lokaciji nekadašnje poslastičarnice „Grk”, odnosno, nekadašnje “Pivnice Humsko”. Kako bismo bili sigurni da svi gosti imaju mogućnost da uživaju u kvalitetu prozvoda ponuđenih u kafeu, ovaj kafe biće prvo mjesto u Trebinju gdje će u unutrašnjosti kafea biti zabranjeno pušenje.

 Pored selekcije piva na meniju The Brick-a imamo posebno prženu kafu pribavljenu od „Ćejf roasters“. Ćejf roasters nabavlja kafu iz El Salvadora, Kostarike, Kolumbije, Nikaragve, Etiopije, Kenije i drugih zemalja. Takođe, u ponudi su čajevi „Franz and Sophie”.

Sokove nabavljamo iz Kuće prirode. Sokovi su 100% prirodni. Napravljeni su od hladno cijeđenog voća, bez dodatka vode, zaslađivača, boja i konzervansa. Pasterizacija i staklena ambalaža održavaju kvalitet i svježinu sokova.

Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva

Od ostalih alkoholnih pića na meniju imamo rakije iz destilerije Monogram, a lozu i vina iz Trebinja. Na točilici osim piva, imamo šardone vino i domaću kiselu vodu.

Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva

„The Brick“ nudi svojim gostima pažljivo odabrane proizvode malih proizvođača sa prostora cijele BiH. Kao što je to slučaj sa OZ pivarom, i u kafiću će akcenat biti na kvalitetu samih proizvoda, pružajući istovremeno ugodan ambijent za sve goste. Takođe, kod nas možete uživati u tradicionalnim igrama kao što su tavla, šah i domine, kao i popularnoj pivskoj igri “cornhole”.

Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva
Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva
Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva
Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva
Leutar.net The Brick - mjesto za ljubitelje piva

Osim proizvodnje piva, tokom prethodne dvije godine trudili smo se da promovišemo zdrave vrijednosti u našem gradu pa smo bili jedni od sponzora balkanskog prvenstva u biciklizmu 2019. godine, koje se održalo u našem Trebinju. Osim toga, prepoznali smo trud i sportski duh kod našeg sugrađanina Petra Spaića i sponzorisali njegove šampionske pohode.

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.