Pajović napustio Socijaldemokrate

„Želim da znate da ovim ne napuštam ideju socijaldemokratije u koju vjerujem i koju ću i dalje promovisati, već isključivo napuštam ljude iz OO SD Bar-a, koji po mom dubokom uvjerenju već duže vrijeme pogrešno implementiraju tu ideju zbog koje je naša stranka i osnovana.

Partiju Ivana Brajovića jutros je napustio funkcioner barskog Odbora Socijaldemokrata Zoran Pajović, nekada najbliži saradnik Mića Orlandića, predsjednika barskog odbora te partije.

Pajović je 2015. godine izabran je za predsjednika OO SD Bar, a tri godine kasnije na toj poziciji zamijenio ga je upravo Orlandić.

Tada je Pajović imenovan za sekretara OO SD Bar.

Pajović je aktuelni direktor deponije Možura i nekadašnji prvi čovjek barskog preduzeća Vodovod.

U dopisu kojim partiju obavještava da se rastaje sa njima, piše da se na to odlučio nakon pet godina aktivnog rada i djelovanja u stranci.

Leutar.net Pajović napustio Socijaldemokrate

„Želim da znate da ovim ne napuštam ideju socijaldemokratije u koju vjerujem i koju ću i dalje promovisati, već isključivo napuštam ljude iz OO SD Bar-a, koji po mom dubokom uvjerenju već duže vrijeme pogrešno implementiraju tu ideju zbog koje je naša stranka i osnovana“.

Napomenuo im je da su razlozi da napusti partiju nastali mnogo ranije, kada je donio odluku.

„Ali nijesam htio da ovu moju odluku realizujem prije izbora, kako ne bih ni na koji način uticao ili bio razlog za gubitak makar jednog glasa na izborima“, piše u Pajovićevom dopisu dodanašnjim partijskim kolegama.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.