Neđeljko još nije prešao granicu, a kad će ne znamo

Veseli Neđo još nije prešao granicu, a kad će ne znamo! Nije mu pomogla bliskost sa vlastima u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, obilježja i privjesci SNSD-a i DPS-a.

Neđeljko Tomašević, predsjednik Udruženja Crnogoraca u Trebinju i Hercegovini „Vuk Mićunović“, nije jutros uspio da pređe granicu prema Crnoj Gori. Njemu je istekla registracija vozila, pa ga je policija vratila sa granice i napisala kaznu zbog vožnje neregistrovanog vozila.

Koliko je Tomaševiću važno da pređe granicu i glasa za DPS i Mila Đukanovića govori činjenica da je spreman platiti taksi iz Trebinja do Banjana, a poznato je o kakvoj se škrtici radi, koja ne voli puno da troši novac.

Očito da je nagrada za glasanja mnogo veća od 10 ili 20 evra za gorivo, o kojima Tomašević danima govori. Ipak niko od taksista u Hercegovini ne želi da učestvuje u prljavim poslovima i preveze nesretnog Neđa u Banjane da glasa.

Da je lider Crnogoraca u Hercegovini veliki pristalica i aktivista i vladajućeg SNSD-a u Trebinju i Republici Srpskoj govori i mali detalj – Tomašević na pantalonama sa ponosom nosi i privjesak SNSD-a. Malo je čudno što su Luka i Miko svom istaknutom aktivisti dali privjesak Mladih socijaldemokrata, jer je Neđeljko odavno u penziji, ali ne treba obraćati pažnju na sitnice i detalje.

Leutar.net Neđeljko još nije prešao granicu, a kad će ne znamo
Leutar.net Neđeljko još nije prešao granicu, a kad će ne znamo

Donekle mi je žao starine Neđeljka, koga su otuđene vlasti primorale da prikuplja glasove i učestvuje u prljavim poslovima, koristeći njegove slabosti, glad i želju za novcem. Ali sve je dobro jer Tomašević pokazuje karakter vlasti, a ako su Milo Đukanović i Milorad Dodik spali na to da im Neđeljko i slični budu perjanice i istaknuti aktisivisti, onda je njihov kraj jako blizu jer je jadna i nesretsna vlast koja počiva na ovakvim aktivistima i kojoj su Neđo i slični sa prljavim novcima glavne uzdanice na terenu!

Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.