Bećković: Građani Crne Gore su se oslobodili, mogu slobodno glasati pred kamerama, Đukanović je poražen!

Srpski akademik i pjesnik Matija Bećković tvrdi da je posljednji čas da se promijeni vlast u Crnoj Gori ili će u suprotnom biti krvi.

“Posljednji čas je da se i u Crnoj Gori desi ono što se još nije desilo jedino u njoj. A to znači da se promijeni vlast koja nije promijenjena od 1945. godine. I to na izborima, što se nije desilo nikad. I da se sve obavi bez krvi. Najgore bi bilo da se podijele i pobiju i tako utvrde ko je bolji. Sadašnji duhovni aparthejd i mir takođe ne rješavaju ništa”, napisao je Bećković u autorskom tekstu koji je objavio Kurir.

Kako tvrdi Bećković, glasačkim listićima se mogu odbraniti svetinje i svetinja Crne Gore, kročiti u 21. vijek i poraziti oni koji litije vide kao uvod u “Oluju“ i svom narodu kavaljerski nude prevoz da ne ide pješke.

Bećković je već ocijenio da zna ko će sigurno izgubiti na izborima 30. avgusta.

“Ne znam ko će pobijediti na sledećim izborima, ali se sa ove daljine čini da je jedino sigurno da će vladajuća partija izgubiti. Ko god da pobijedi – ona neće. Istekao joj je rok upotrebe. Trči počasni krug. Nigdje nikad ta vrsta vladavine nije završila drukčije. Crna Gora je idealna za idealne izbore. Mogli bi svi glasati pred kamerama da sve bude vidno, čisto i jasno. Da bude slobodna, a ne zarobljena država. Nažalost, izgleda da je idealna i za sumnjive rabote, od kojih ne odustaju, iako ih svaki dan hvataju na djelu”, zaključio je Bećković.

Izvor: Borba.me

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.