Zaprdivanje: Uskoro letovi iz Trebinja za Dubrovnik

Za pe’-šes’ godina, možda i sedam, a najvjerovatnije neće prije osam, kreće se sa komercijalnim letovima sa aerodroma „između Trebinja, Bileće i Gacka“ prema Dubrovniku i nazad. Avio let će trajati pe’-šes’ minuta, možda i sedam, a najvjerovatnije osam. Granični policajci će biti u avionu i u toku leta će ispečatiti pasoše, izvršiti carinsku kontrolu, dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju.

Ljudi koji ne žele ići skroz do Čilipa moći će da iskoče u Kuparima. Biće postavljena velika mreža za prikupljanje izbačenih, koji će se poslije hvatanja lagano prenositi u hladovinu. U povratku će avion izbaciti veliko uže i ko hoće za Trebinje moći će da se uhvati. Do Ivanice će svi biti smješteni unutar aviona.

Letovi će biti ‘u režiji’ Croatia Airlinesa, a govori se o cijeni leta u jednom smjeru od oko 8 KM za stajanje, pa do 15 KM sjedeća mjesta – saznaje Leutar.

Sve su prilike kako će letovi sa aerodroma „između Trebinja, Bileće i Gacka“, biti svakog dana, od 15. juna do 31. avgusta, a u ostalom periodu svakog drugog dana. Pretpostavlja se da na Svetog Iliju neće biti letova jer se Trebinjci ne kupaju taj dan.

Za sada su u planu samo vikend letovi za Mostar. Umjesto na pijacu, za 13 minuta možete biti u Mepasu. U Tivat će se stizati za 7 minuta.

Šta mislite šta je realnije: ova naša priča ili izjava Zorane Mihajlović da se „Aerodrom Trebinje planira u kvalitetu višem od svih u okruženju“?

1 Komentar

  1. Zorana Mihajlović ne da ima smisla za humor nego ima stav vrlo uvjerljiv onako rezak i jebitačan.Predlažem Dušanu Kovačeviću,ako mu nije isponiženja spominjati imena,da uz svoje kultne likove uvrsti i po kojeg iz ove priče.Predlažem da se na letovima koji se budu odvijali sa destinacija Trebinje.Bileća i Gacko koriste avioni na čvrsto gorivo.Pošto ima dovoljno zaliha drvenog uglja-ćumura koji je ostao zbog nemogućnosti plasmana na evropska tržišta. Obećali su neki skakači na mješinu,bit će ih šest,sedam a možda i osam da će pokušati skokom iz aviona,i to obavezno bez padobrana,probiti mješinu. Otpravnik aviona će privremeno biti neko sa autobuske stanice to je već dogovoreno.Već ima primjedbi kako je cjena karte preniska u odnosu na aerodromske usluge. Vatrogasci su već pripremili jednog FAP-a 13 u zlu ne trebalo.Jedino će svake druge subote ovo vozilo biti u pripravnosti na stadionu „LEUTAR-a“u zlu ne trebalo.Toranj će biti na krovu „Grada Sunca“a u njemu Pero iz kontrole leta.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.