Nakon SDS-a, DP-a, NDP-a, PDP-a, Neđo Ćebedžija pojačao DNS

Nezavisni odbornik u Skupštini grada Trebinja Neđo Ćebedžija ubuduće će politički djelovati u okviru Demokratskog narodnog saveza, saopšteno je iz Gradskog odbora DNS-a Trebinje, koji je danas jednoglasno usvojio odluku o učlanjenju.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Trebinje Jovica Vlatković uvjeren je da će Ćebedžija biti važan dio tima „koji će učiniti Trebinje boljim“.

„A svaki naš politički potez mora biti u prvom redu usmjeren ka dobru Trebinja i boljem životu naših sugrađana“, poručio je Vlatković, dodajući da je gradski odbor stranke danas utvrdio i preliminarnu listu odborničkih kandidata za predstojeće izbore.

Vlatković je istakao da će po prosjeku godina lista DNS-a u Trebinju vjerovatno biti najmlađa, te da su izborom kandidata, njihovih profesija i obrazovne spreme, nastojili da pokriju svaki aspekt društvakao i sva gradska, prigradska i seoska naselja Trebinja.

Ćebedžija je članovima trebinjskog DNS-u zahvalio na povjerenju, izrazivši zadovoljstvo što je dio istog tima sa „ljudima od znanja i integriteta, koji mogu puno toga da ponude Trebinju i šire“.

Gradski odbor DNS-a ranije je potpisao koalicioni sporazum devet političkih subjekata o podršci kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirku Ćuriću.

RT

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.