Istorijska odluka u Zvorniku: Kostadin Vasić kandidat za gradonačelnika

ZVORNIK – Kostadin Vasić kandidat je Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

Ujedinjena Srpska predstavila je danas u Zvorniku i kandidatsku listu za Skupštinu grada, čiji je nosilac predsjednik Gradskog odbora ove stranke Siniša Ilić.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je da će Vasićevom kandidaturom ova stranka imati pet kandidata za načelnike i gradonačelnike lokalnih zajednica u Srpskoj.

„U Zvorniku očekujemo odlične rezultate, a te rezultate možemo da potkrijepimo podacima da Ujedinjena Srpske, u posljednje dvije godine, ima intenzivan rast, zahvaljujući prije svega sve većim ulaskom mladih, obrazovanih ljudi u ovu stranku“, rekla je Trivićeva na konferenciji za novinare u Zvorniku

Vasić je pojasnio da se kandidovao jer ova stranka ni poslije svih razgovora nije uspjela da koaliciju koju ima na republičkom nivou preslika na Zvornik, te da na takvu odluku niko ne treba da se „ljuti“.

On je dodao da će Ujedinjena Srpska vlastitim kapacitetima pokazati da je najbrže rastuća stranka i da će poslije lokalnih izbora pokazati da je po snazi druga politička partija u Republici Srpskoj.

Nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske u Zvorniku Siniša Ilić uvjeren je da će osvojiti najmanje četiri mandata, te je istakao kako očekuje veliku podršku građana i za gradonačelnika i za Skupštinu grada.

„To je najmlađa lista čiji je prosjek starosti 27 godina“, rekao je Ilić.

Izvor: Nezavisne

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.