Huligani prave nerede u Mostaru

Јedna osoba je povrijeđena, najmanje tri automobila su oštećena, polupana stakla i inventar ugostiteljskih i drugih objekata, epilog je, prema prvim informacijama, jutrošnjeg huliganskog napada grupe od pedesetak navijača Zrinjskog u Fejićevoj i Ulici Huse Maslića u Mostaru.

„Ultrasi“ su oko 8:20 sati u pohod krenuli preko Šemovca i Starog mosta, a potom su, došavši u Fejićevu ulicu počeli bacati pirotehnička sredstva, kamenice i, praktično, sve što im je došlo pod ruku. Tako su pogodili pepeljarom jednu djevojku nanijevši joj povrede.

Јedan autombil parkiran u Ulici Huse Maslića je počeo gorjeti nakon što je u njegovu blizinu bačeno pirotehničko sredstvo, dok je na drugom razbijeno vjetrobransko staklo.

Dolaskom policije, huligani su se razbježali preko Carinskog mosta prema Centru 2, a kako je rečeno iz MUP-a HNK, trenutno se radi na njihovom lociranju.

Inače, iz MUP-a HNK su naveli da je policija obaviještena u 8.20 sati o tome „da je grupa huligana prešla preko Šemovca i Starog mosta u Fejićevu ulicu, gdje narušava javni red i mir“.

„Bilo je tako strašno, kao da je rat, ponovo. Divljali su, rušili sve pred sobom. Ne mogu vjerovati da je policija ovo dopustila“, rekla je kroz suze jedna Mostarka.

Pojačano je prisustvo policije.

(Agencije)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.