IPSOS demantuje lažnu anketu u kojoj navodno Radojičić ima ogromnu prednost

Beogradska agencija IPSOS dematovala je medije koji su objavili navodnu anketu o rezultatima istraživanja te agencije za lokalne izbore u Banjaluci.

„Imajući u vidu da podaci navedeni u članku apsolutno ne odgovaraju podacima niti iz jednog našeg istraživanja, ljubazno vas molimo da u najkraćem mogućem roku objavite demanti ovih informacija. Takođe vas molimo da precizno navedete izvor podataka koje ste objavili kao podatke naše agencije“, kaže se u saopštenju beogradske agencije Ipsos.

Dalje se navodi da objavljivanjem netačnih podataka, a pozivajući se na nas kao izvor tih podataka, naneli ste značajnu štetu ugledu Ipsos Strategic Marketinga i kredibilnosti podataka koje koriste mnogobrojni domaći i inostrani klijenti.

„Nadamo se da ćete prihvatiti naš predlog o objavljivanju demantija na Vašoj internet stranici  u najkraćem mogućem roku, jer ne bismo želeli da, bez preke potrebe, pribagavamo pravnim sredstvima koja nam stoje na raspolaganju kako bi zaštitili naše interese, ugled i kredibilitet naše kompanije i naših podataka“, kaže se u saopštenju IPSOS-a.

Podsjetimo da su pojedini mediji prenijeli vijest da je agencija IPSOS radila istraživanje po kome „Igor Radojičić ima predsnost u odnosu na Draška Stanivukovića u trci za gradonačelnika Banjaluke“, a kada se saberu dati postoci umjesto 100% ispadne 102%. 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.