U akciji „Trag“ uhapšeno šest Trebinjaca i Fočak, jedan Trebinjac pobjegao (FOTO)

U akciji kodnog naziva „Trag“ danas su  uhapšeni N.Š., M.S., D.B., M.N., S.V. i F.V. iz Trebinja i N.V. iz Foče. Jedan Trebinjac je u bjekstvu.

Na vanrednoj konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa je rekao da je danas pretreseno 12 lokacija i da aktivnosti u Trebinju i Foči još traju.

Leutar.net U akciji „Trag“ uhapšeno šest Trebinjaca i Fočak, jedan Trebinjac pobjegao (FOTO)

„Od početka akcije, u septembru prošle godine, oduzeto je 1,5 kilograma droge, oduzet je i određen broja automobila, telefoni, SIM kartice, zamotuljci opojnih droga i predmeti sa tragovima droga“, rekao je Laketa.

On je istakao da je ranije u ovoj akciji uhapšen jedan Trebinjac i tri iz Federacije BiH, za koji je SUD BiH odredio pritvor.

Leutar.net U akciji „Trag“ uhapšeno šest Trebinjaca i Fočak, jedan Trebinjac pobjegao (FOTO)

Operativnu akciju „Trag“ realizovali su Policijska uprava Trebinje i Uprava MUP-a Srpske za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Foča.

Akcija „Trag“ usmjerena je na otkrivanje kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem opojnih droga na području Trebinja, Mostara, Dubrovnika i Istočnog Sarajeva, a akcija je urađena u saradnji sa MUP Hrvatske i Federalnom upravom policije.

Izvor: Radio Trebinje

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.