Vaše dijete više ne vrebaju strašne čike iz bijelog kamiona…

Sjećam se još uvijek majčinih riječi – odnesi svoje piće sa sobom u WC kad odeš u kafić i neka ga konobar otvori pred tobom.

Bio je ponekad smiješan taj majčin strah i pretpostavka da bi me netko mogao oteti ili silovati u noćnom izlasku, ali se strah uspješno naslijedio i još uvijek naše mame vjeruju da silovatelji vrebaju po mračnim kafanama s puno droge koja će završiti u našoj koli.

Bojali smo se i onih bijelih kamiona o kojemu je svaki grad na Balkanu imao priču – strpaju te u kamion, odvedu i prodaju. Ili zatvore u logor.

Baka Prase se povukao s YouTube-a

Bila je to vijest koja je obilježila rubrike medija diljem Balkana. Nakon afere u kojoj je dotični YouTuber navodno tjerao maloljetnicu da mu šalje golišave fotografije otkazani su mu sponzorski ugovori, a on je 14-godišnje dijete nazvao narkomankom i kurvetinom.

Osim što polovini javnosti nije jasno da je dijete od 14 godina danas jednako povodljivo za zvijezdom s YouTube-a kao što smo nekad bili mi za slatkišem kojim bi te neki opasni čiko mogao namamiti u bijeli kamion, digla se hajka na medije koji su otvoreno pisali protiv YouTubera.

Hajku predvode djeca i stariji punoljetnici kojima je Baka Prase idol

Leutar.net Vaše dijete više ne vrebaju strašne čike iz bijelog kamiona...
Baka Prase

Čitajući komentare ispod „oproštajnog“ videa Bake Praseta doslovno me je prošla jeza. Djeca mu u komentarima poručuju kako njihov život više nema smisla i kako im iz života odlazi osoba s kojom su proveli najljepše godine života.

U komentarima ispod „oproštajnog“ videa na najbrutalnije načine se vrijeđa 14-godišnje dijete koje je uništilo „veliku karijeru Bake Praseta“, i više navodno nećemo gledati videe u kojima se on hvali kako jebe kao zmaj.

Kada dijete od 14 godina pristaje na seks to se zove zlostavljanje

Najveći problem u cijeloj ovoj priči je činjenica da polovina javnosti i Baka Prase ne shvataju da dijete od 14 godina nije svjesno svojih postupaka. TO JE DIJETE iako ima mobitel, menstruaciju i obožavanje prema YouTube zvijezdi.

TO JE DIJETE koje će sve napraviti kako bi se svidjelo svom predmetu obožavanja. TO JE DIJETE koje će kada se razvije u ženu osjećati stid, sram i krivicu zbog nečeg što je napravilo kada nije znalo gdje udara.

YouTube zvijezde su novi idoli djece i sasvim je jasno zašto.

Da bi postali bogati i uspješni, klinci više ne moraju trenirati fudbal. Da bi postali zvijezde, klinci više ne moraju učiti pjevati ili svirati. Ne moraju čak ići ni u školu.

YouTube zvijezde pričajući o tome kako jebu kao zmajevi današnjoj djeci daju gotovo sigurnost da svako ko ima mobitel s kamerom može postati zvijezda. Da može kupiti Porsche. Da može mahati novčanicama pred kamerom i pišati po sirotinji.

Dok djeca plaču jer Baka Prase kobiva neće više pričati kako jebe kao zmaj, majke drže predavanja na Facebooku o odgoju.

Pitam se koliko ih je svjesno da u sobi njihovog djeteta, u toplom roditeljskom domu se samo jednim pritiskom tastera pojavljuju strašne čike koje više ne pozivaju u bijeli kamion, nago u stan.

Koji ne mame bombonima nego YouTube slavom i koji ih neće utrpati u auto nego im uništiti djetinjstvo, nazvati ih kurvama i narkomankama i pri tom imat potpunu podršku vršnjaka.

Marina Radoš – LOLA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.