Grad otvorenog srca za sve dobre ljude – Ulaznice za Akva park od 1. avgusta 25 odsto jeftinije

Grad je to otvorenog srca, pozitivne energije, sa puno primamljivih sadržaja, dobrim domaćinima, odličnom gastronomijom. Stoga i ne čudi što je ove sezone trebinjski „Grad sunca“ top destinacija za turiste iz Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore…

Svakog dana Akva park posjeti oko 1.500  kupača. Trećina njih smještena je u kompleksu gdje uživa u prosjeku od oko 5 dana. Tu im je, kažu, sve na dohvat ruke – čista voda, sunca i svježeg vazduha u izobilju, pravog odmora uz dobru trpezu, ali i nasmijanih i opuštenih ljudi.

Leutar.net Grad otvorenog srca za sve dobre ljude – Ulaznice za Akva park od 1. avgusta 25 odsto jeftinije

Iako je epidemija virusa korona to se u „Gradu sunca“ ne osjeti. Domaćini su preduzeli sve preventivne higijenske mjere. Na održavanju kompleksa angažovano je desetine ljudi, voda se provjerava svakog sata, kao i higijena  u objektima. Panike i negativnih emocija nema.

Možda je i to jedan od razloga što se za razliku od crnogorskog ili hrvatskog primorja naš turistički biser može pohvaliti odličnom ljetnom sezonom. Sa 85 posto popunjenim kapacitetima u julu, i skoro stotinuodstotnom rezervacijom u avgustu, uspjeli su da opravdaju očekivanja svojih gostiju.

Leutar.net Grad otvorenog srca za sve dobre ljude – Ulaznice za Akva park od 1. avgusta 25 odsto jeftinije

S ponosom o projektu u koji je malo ko u njegovoj izgradnji vjerovao govori i njegov tvorac – Rodoljub Drašković dok šeta Akva parkom i srdačno se pozdravlja sa turistima. Trebinjci mu mašu s osmijehom. Vrščani prilaze da se upitaju i fotografišu. Sarajlije zbiju po neku šalu, zovu ga na piće. Prepoznaju ga i Slovenci na kupalištu.

Kaže da je zadovoljan i srećan kada vidi da u „Gradu sunca“ sve vrvi od života.

Grad sunca je grad ljubavi, grad prijateljstva, grad koji šalje pozitivnu energiju svim turistima, svim prijateljima, svim dobronamjernicima. Dobro došli dragi prijatelji svih vjera i nacija, čekamo vas otvorenog srca“, poručio je  Rodoljub Drašković.

Dodaje da ga raspoložen narod koji  uživa čini srećnim i ispunjenim.

Ostvario sam svoju viziju. Ne žalim vrijeme provedeno noćima na projektima, a danima  u kamenolomu. Stvorili smo jednu svjetsku turističku oazu i tu nije kraj.  Širićemo Grad sunca i graditi dalje“, dodaje Drašković.

Leutar.net Grad otvorenog srca za sve dobre ljude – Ulaznice za Akva park od 1. avgusta 25 odsto jeftinije

JEFTINIJE ULAZNICE OD SLEDEĆEG VIKENDA

Poludnevne  ulaznice  za  Akva park će za sve građane Hercegovine  i njihove goste od sledećeg vikenda, 1. avgusta, biti jeftinije za 25 posto, odnosno koštaće 15 KM.

HercegovinaPress

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.