Aerodrom između Trebinja, Gacka i Bileće će se praviti najvjerovatnije u Mionićima, odmah ispod Gornjih Kočela

Predstavnici vlada Republike Srpske i Srbije sastali su se danas u Trebinju gdje su u toku razgovari o najboljoj lokaciji za izgradnju manjeg aerodroma.

Za sada je, prema nezvaničnim saznanjima Srne, u opticaju nekoliko lokacija, a jedna od mogućih je Mionići kod Trebinja.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prošle sedmice tokom posjete Banjaluci da je Srbija zainteresovana da sa Vladom Srpske počne razgovore o izgradnji aerodroma u istočnoj Hercegovini između Trebinja, Bileće i Gacka.

Vučić je naglasio da bi bio izgrađen aerodrom i kompletna infrastruktura i da bi Srbija upravljala tim aerodromom na 30 do 35 godina, dodavši da tu nema profita, ali da smatra da je to od ogromnog strateškog značaja i za Srbiju i Srpsku.

Izvor: Agencije

3 KOmentara

  1. Ne sprdajte se, kao prvo ne može se napraviti aerodrom između Trebinja, Bileće i Gacka nikako jer se heografski ne nalaze u tromeđi, drugo ovo je laž dvojice najvećih lopova i lažova Dodika i Vučića, laž kao i za drugu fazu Gatačke termoelektrane, predizborne priče. Narode ustanimo zajedno da maknemo lopove sa državnih funkcija ako mislimo dobro sebi o djeci. Dok narod krepava od siromaštva oni se u jeku pandemije bogate raznim švercom i krađama

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.