Anketa – za koga ćete glasati na lokalnim izborima?

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini održaće se u novembru 2020. godine. Na njima će građani koji su napunili 18 godina moći da biraju koga žele da ih predstavlja na lokalu. U našoj najnovijoj anketi pitamo vas za koga ćete glasati (postoji i opcija neizlaska na izbore).

Odgovorite na našu anketu i recite nam za koga ćete glasati na lokalnim izborima koji će se održati u novembru:

[yop_poll id=“2″]

Glasanje će trajati do 14.7.2020. i poslije toga ćemo objaviti rezultate. Možete glasati samo jednom u toku dana. Anketa je napravljena u Yop poll wordpress dodatku za ankete.

Leutar.net

10 KOmentara

  • Simo, ništa nije namješteno. U toku jednog dana možete glasati za jednog kandidata. Bez obzira ko je naš favorit (privatno), ova anketa nije i ne može biti namještena jer aplikacija koju koristimo nije naša već je napravio neko ko ne zna ni za Vukana ni za SNSD ni ostale. Dakle, manite se „domuzluka“ i ne okrivljujte nas bez razloga. Leutar nije takav. Pozdrav.

   • Drugovi moji, ajde posto ste nasli za shodno da mi odgovorite i posto ste objektivni da onda postavim par pitanja.
    1. Nebojsa Vukanovic / on ce biti kandidat na listi ili kandidat za gradonacelnika? Po kom osnovu se on tu nalazi? ( da ne ulazim u to sto ste ga po nekom osnovu stavili na broj 1).
    2. Ujedinjena Srpska ima zajednicku listu sa Penzionerima, a vi ste ih stavili odvojeno. Anketu Vam pravio neko ko se ne razumije u politicki zivot grada Trebinja. NDP nije ni siguran da ce izaci na izbore, Seljacka Stranka WTF? AKo cete da pravite ankete onda se bavite novinarstvom a ne privatnim simpatisanjem i navlacenjem

    • Druže Simo, pošto si našao za shodno da nam postaviš par pitanja, na ista ćemo ti sa zadovoljstvom odgovoriti:

     Pitanje 1: Nebojsa Vukanovic / on ce biti kandidat na listi ili kandidat za gradonacelnika? Po kom osnovu se on tu nalazi? ( da ne ulazim u to sto ste ga po nekom osnovu stavili na broj 1).

     Odgovor 1: za sada, Nebojša Vukanović će na izbore izaći sa svojojm listom – Za pravdu i red – NV, neće se kandidovati za gradonačelnika i neće biti na listi, ali to još uvijek nije isključeno. Dakle, možda bude nosilac liste. Nije postavljen na prvo mjesto u anketi, već se po broju glasova nalazi na prvom mjestu. Ako bude imao manje glasova biće slabije rangoran. Ako bude imao najmanje glasova, biće na posljednjem mjestu.

     Pitanje 2: Ujedinjena Srpska ima zajednicku listu sa Penzionerima, a vi ste ih stavili odvojeno. Anketu Vam pravio neko ko se ne razumije u politicki zivot grada Trebinja. NDP nije ni siguran da ce izaci na izbore, Seljacka Stranka WTF? AKo cete da pravite ankete onda se bavite novinarstvom a ne privatnim simpatisanjem i navlacenjem.

     odgovor 2: Sve stranke smo stavili pojedinačno, ne udružene u koalicije. Što se naših, kako kažete „simpatija“ tiče, moramo vam reći da nisu u pitanju nikakve simpatije, pa ni političke, već stavovi i principi koje nikada i ni po koju cijenu nećemo promijeniti, dok iskreno vjerujemo u njih. A nije da nismo mogli za račun ličnog interesa. Mi zajednički interes shvatamo kao lični, ako ste sposobni to da shvatite. Ipak, bez uvrede, Simo, mislimo da nam nećete vjerovati, jer, opet bez uvrede, niste sposobni da shvatite da bi nam najbolje bilo da zajednički interes svi shvatamo kao najbolji lični interes. Zbog budućnosti djece i države, ako ništa drugo… Druže Simo, pozdrav sa Leutara.

     • Pa o tome se i radi, sto ste neozbiljni. Ako vec radite anketu, onda se raspitate koje ce liste ici na izbore i koje ce se naci u toj anketi. Bez namjere da vrijedjam bilo koga. Koji je smisao stavljati odvojeno neke stranke ako idu zajedno na listu? Cilj ankete je da se objektivno ispita javno mjenje, samim tim pogresno postavljena anketa gubi na objektivnosti. Pod brojem 1 kao sto kazete mogli ste navesti „Lista za pravdu i red – Nebojsa Vukanovic„, to bi onda bio naziv liste, kao sto ste dole stavili HNP-Rodoljub Draskovic. Kritika se moze shvatiti konstruktivno i pokusati popraviti neke stvari, a moze i ovako kao sto ste je Vi shvatili. U svakom slucaju, hvala na odgovoru i svako dobro Vam zelim.

 1. Ne možeš sa našim ljudima izaći na kraj. Plugin koji je iskorišten sprečava bilo koje malverzacije prilikom glasanja. Eh da imamo elektronsko glasanje, ne bi se izbori krali.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.