У болници у Источном Сарајеву преминуо Љубињац Зоран Чабрило

У недјељу вече, 5. јула, у болници “Србија” у Источном Сарајеву, од компликација изазваних вирусом COVID-19, преминуо је Зоран Чабрило.

Зоран Чабрило рођен је у Мостару 1979. године, а одмах на почетку рата са породицом сели се у Љубиње, гдје завршава основно и средњошколско образовање. Након тога одлази у Београд гдје је успјешно завршио Војну академију, а од 2007. године запослен је у Оружаним снагама БиХ, због чега се са супругом настанио у Источном Сарајеву.

Ипак, Зоран је све вријеме откако живи у Источном Сарајеву редовно посјећивао Љубиње и обилазио своју родбину и дугодишње пријатеље, који ће га заувијек памтити као племенитог и поштеног човјека, изразито ведрог и позитивног духа, увијек спремног да помогне – било кад и било коме.

На крају вриједи напоменути да ће Зоран остати упамћен и као један од најватренијих навијача Црвене звезде са ових простора. Безброј пута се истакао као организатор путовања на Звездине утакмице са својим пријатељима из Љубиња, али и цијеле Републике Српске.

Вијест о његовој смрти објавио је и портал Н1 БиХ, наводећи да је у болници “Србија” у Источном Сарајеву, од вируса COVID-19 преминуо припадник Оружаних снага Босне и Херцеговине З.Ч. Преминули је био припадник Оперативне команде ОС БиХ – Бригада Зрачних снага у касарни „Рајловац“.

Ово је други припадник ОС БиХ који је преминуо од посљедица заразе вирусом COVID-19, преноси Н1.

Министарство одбране БиХ, на челу са министром Сифетом Поџићем и његовим замјеницима Мијом Крешићем и Мирком Околићем, изражавају саучешће породици преминулог припадника ОС БиХ.

Зоран Чабрило биће сахрањен у Љубињу, 6. јула, у 17 часова.

Izvor: Moja Hercegovina

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.