Reklamirajte se na Leutaru za DŽ

Zbog krize izazvane korona virusom koja prijeti da uništi privrednu i turističku sezonu u našem gradu, Upravni odbor portala Leutar:Net donio je odluku da svim malim privrednim i vanprivrednim subjektima omogući besplatno reklamiranje na našoj WEB i FB stranici.

Imajući u vidu činjenicu da mali subjekti ne mogu biti konkurentni bez valjane reklame, odlučili smo da nije sve u parama. I ovo sve će jednog dana proći.

Akcija će trajati od danas do početka septembra 2020. godine.

Znači, svi mali privredni i vanprivredni subjekti mogu bez ustručavanja da nam pošalju promotivni tekst na [email protected] i u prilogu da pošalju fotografije kojima žele da se predstave.

Tekstovi o vašoj firmi koje nam pošaljete moraju zadovoljiti određene kriterije, ali to je zbog vas, ne zbog nas. Ne mislimo ih uređivati, tako da kako napišete tako ćete se i predstaviti publici. Tekstovi moraju imati naslov. Tekstovi ne mogu prelaziti 500 riječi (i to je puno) i maksimalno 5 fotografija. Napišite nešto konkretno o  vašem preduzeću, smještaju, usluzi… ne treba to puno širiti.

Prošli mjesec Leutar:Net je imao doseg do 2 miliona facebook čitalaca, dnevno preko 200 komentara, preko 1500 dnevnih reakcija na objave.

Ne gubite ništa da se oglasite, a možda dobijete nekog novog korisnika vašeg proizvoda , usluge ili smještaja…

Mi dobijamo satisfakciju da smo nekome pomogli u ovom teškom vremenu za turizam, ugostiteljstvo i privredu.

Pravo na objavljivanje imaju svi privredni subjekti i pojedinci iz čitave istočne Hercegovine.

Zajedno smo jači!

UO Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.