Dino Rađa: „Nije baza srat’ po Anti i Mati, zato po Novaku udri iz svih oružja“

Nakon prekida Adria Toura, srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji je pozitivan na koronavirus, sa svih strana napadaju da je svojim neodgovornim ponašanjem i organizovanjem turnira u Zadru ugrozio zdravlje velikog broja ljudi. Đoković se izvinio i priznao da je turnir u Zadru organizovan prerano, ali je u svojoj objavi napisao i kako je imao najbolje namjere te da je htio pomoći teniserima iz regije i poslati poruku solidarnosti i poštovanja.

U njegovu odbranu stao je legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa koji je na svojoj Facebook stranici Dino Rađa Official napisao kako se ovih dana svi takmiče ko će više ocrniti srpskog tenisera koji je napravio sve da pomogne Hrvatima.

Rađinu objavu prenosimo u cijelosti.

Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili.

Leutar.net Dino Rađa: "Nije baza srat' po Anti i Mati, zato po Novaku udri iz svih oružja"

Zadarski List

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.