MLADI HERCEGOVCI NA SMOTRI PARTIZANOVIH TALENATA

Ovog vikenda se u Arilju (Srbija) održala sada već tradicionalna manifestacija „CRNO-BELI DAN“ u organizaciji FK. Partizan Beograd, FK. Vranic Arilje i FK. Budućnost Arilje.

Leutar.net MLADI HERCEGOVCI NA SMOTRI PARTIZANOVIH TALENATA

Na ovoj manifestaciji, na poziv gore navedenih klubova, učestvovali su i četiri dječaka FK. LeoStars iz Trebinja rođeni 2008. i 2012. godine, kao i dvojica dječaka FK. Hercegovac Bileća rođeni 2008. godine.

Leutar.net MLADI HERCEGOVCI NA SMOTRI PARTIZANOVIH TALENATA

Ovi dječaci su već u prethodnom periodu boravili na pripremama FK. Partizan, gdje su u potpunosti zadovoljili kriterijume koji su se od njih tražili.

U jednom veoma lijepom i veselom druženju, dječaci su na terenima FK Budućnosti imali prilike da odrade trening i odigraju po 2 utakmice, a sve pod budnim okom trenera iz FK. Partizan.

U svečanom programu prisutnima se obratio i dobrodošlicu poželio domaćin manifestacije trener Radovan Vranić, inače trener mladog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića za kojeg se interesuju mnogi evropski klubovi, a koji je potekao iz njegove akademije OFK. Vranić. U svečanom dijelu, prisutnima se takođe obratio i sve pozdravio nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac ex-Jugoslavije Aleksandar Trifunović.

Leutar.net MLADI HERCEGOVCI NA SMOTRI PARTIZANOVIH TALENATA

Generaciju 2008. godište je vodio nekadašnji as Partizana Slađan Sćepović koji nije krio oduševljenje talentom kojim raspolažu ovi dječaci.

Trener FK LeoStars iz Trebinja i skaut Partizana za BiH, Igor Joksimović u kratkoj izjavi za naš portal je rekao, da je ovo samo još jedan dokaz kvalitetnog rada sa djecom i saradnje izmedju dva kluba koja će se nastaviti i u narednom periodu.

Na manifestaciji u Arilju su učestvovali: Pavle Ljubenko (2008), Igor Spaić (2008), Aleksa Denda (2008), Aleksandar Vujović (2008), Andrija Mučibabić (2012) i Aljoša Sekulović (2012).

Leutar.net MLADI HERCEGOVCI NA SMOTRI PARTIZANOVIH TALENATA

Izvor: Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.