MLADI HERCEGOVCI NA SMOTRI PARTIZANOVIH TALENATA

Ovog vikenda se u Arilju (Srbija) održala sada već tradicionalna manifestacija „CRNO-BELI DAN“ u organizaciji FK. Partizan Beograd, FK. Vranic Arilje i FK. Budućnost Arilje.

Na ovoj manifestaciji, na poziv gore navedenih klubova, učestvovali su i četiri dječaka FK. LeoStars iz Trebinja rođeni 2008. i 2012. godine, kao i dvojica dječaka FK. Hercegovac Bileća rođeni 2008. godine.

Ovi dječaci su već u prethodnom periodu boravili na pripremama FK. Partizan, gdje su u potpunosti zadovoljili kriterijume koji su se od njih tražili.

U jednom veoma lijepom i veselom druženju, dječaci su na terenima FK Budućnosti imali prilike da odrade trening i odigraju po 2 utakmice, a sve pod budnim okom trenera iz FK. Partizan.

U svečanom programu prisutnima se obratio i dobrodošlicu poželio domaćin manifestacije trener Radovan Vranić, inače trener mladog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića za kojeg se interesuju mnogi evropski klubovi, a koji je potekao iz njegove akademije OFK. Vranić. U svečanom dijelu, prisutnima se takođe obratio i sve pozdravio nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac ex-Jugoslavije Aleksandar Trifunović.

Generaciju 2008. godište je vodio nekadašnji as Partizana Slađan Sćepović koji nije krio oduševljenje talentom kojim raspolažu ovi dječaci.

Trener FK LeoStars iz Trebinja i skaut Partizana za BiH, Igor Joksimović u kratkoj izjavi za naš portal je rekao, da je ovo samo još jedan dokaz kvalitetnog rada sa djecom i saradnje izmedju dva kluba koja će se nastaviti i u narednom periodu.

Na manifestaciji u Arilju su učestvovali: Pavle Ljubenko (2008), Igor Spaić (2008), Aleksa Denda (2008), Aleksandar Vujović (2008), Andrija Mučibabić (2012) i Aljoša Sekulović (2012).

Izvor: Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.