DIVAN GEST – Učiteljica svoje prvačiće obradovala pismima za kraj školske godine (VIDEO)

Ove školske godine su izostali graja, vika, smijeh i sreća zbog odličnih ocjena u knjižicama. Učiteljica Malena Brkić dosjetila se kako da svoje učenike iz Ic obraduje i pohvali ih za sav uloženi trud tokom školske godine.

Ona je svojeručno napisala 28 pisama i individualno se obratila svakom djetetu pohvalivši ga za marljiv rad. Učiteljica nije zaboravila ni roditelje pa im se zahvalila za pomoć u onlajn nastavi.

U svakom pismu bio je i ručno izrađen poklončić kojim je učiteljica nagradila svako dijete. Većina prvačića je prvi put u životu dobila pismo na svoje ime.

– Skakali su od sreće što ih se učiteljica sjetila i pohvalila ih, a spoznali su i vrijednost ručno pisanog pisma – kazao je jedan roditelj.

Kako bi zahvalili svojoj učiteljici Marleni za požrtvovanost, brigu te prelijep gest koji ih je neizmjerno obradovao, dječica su zajedno s roditeljima sačinila video od fotografija s pismima koja su im stigla od učiteljice.

Nasmijana lica djece dok drže pisma koja im je poslala učiteljica dovoljno govore koliko je Brkić uspjela obradovati svoje pčelice, kako ih odmilja zove.

Buka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.