Hajde da svi zajedno savladamo koronavirus!

Dragi prijatelji,

Danas smo se malo više šalili i nastojali da razbijemo atmosferu lagane panike koja zahvata stanovništvo. Odmah da se razumijemo, nismo mi nikakvi stručnjaci iz oblasti virusologije (to naravno znate), ali kontamo stvari (isto kao i vi).

Ono što želimo da vam poručimo jeste da dani i sedmice koji nam predstoje neće biti ništa strašno, ali SAMO ako budemo DISCIPLINOVANI! U suprotnom…

Za sada imamo samo dvadesetak slučajeva kod kojih je ustanovljeno prisustvo koronavirusa, neki su oboljeli sa blažim simptomima, a neki ih i nemaju. Ono što je činjenica, a na osnovu iskustva u državama u kojima je registrovan veoma veliki broj zaraženih i oboljelih, jeste da je i kod njih tako počelo.

Takođe, činjenica je da su te države mnogo sređenije i bogatije od ove naše, imaju daleko bolji zdravstveni sistem, ali su ipak veoma loše prošle. Zamislite kako će biti kod nas ako se budemo ponašali šalabajzerski?

NE, TO SEBI NE SMIJEMO DOZVOLITI!

Moramo biti disciplinovani kao nikada do sada i shvatiti da koronavirus ne napada starije, već one koji NISU DISCIPLINOVANI! Nećemo vam ponavljati šta treba da radite, već je sve rečeno, a jedino što tražimo od vas je da u narednim danima budete maksimalno ODGOVORNI, radi sebe i onih koje volite. Koronavirus se može obuzdati i pobijediti jedino ako budemo svi zajedno sarađivali sa službama koje su zadužene da nam pomognu.

Izdržimo 1 mjesec, to je samo 30 ili malo više dana i sve će biti u redu! A, kad ste istrpili zadnjih 30 godina ovakvog života, valjda ćete moći i to! Doći će maj, pa ljeto, pa more, odmori, kupanje, pa izbori u oktobru, a korona će otići.

Znači, mjesec dana stroge discipline od OVOG MOMENTA!

I, ako već kupujete brašno, kupite TIP-800 jer je TIP-400 i 500 nezdrav za vaš imunološki sistem. Bolje bi vam bilo da ste nakupovali 300 kila C vitamina nego brašna, ali šta je tu je…

Toliko od nas, za sada.

Pozdravlja vas vaš Leutar:Net!

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.