SKANDAL U ČELINCU: Mlada nije uzela mladoženjino prezime, svatovi napustili vjenčanje!

Prije nekoliko dana, Čelinac je potresao dosad neviđen skandal na svadbi mladog para porijeklom iz Jošavke, mjesta u kome se tradicija poštuje više od svega. 

Ovaj mladi par koji je već godinama zajedno važio je za uzorne mlade ljudi od kojih apsolutno niko nije očekivao ovakav skandal. Naime na njihovom vjenčanju, kada je došlo vrijeme da se izjasne o prezimenu, kada su svi već bili spremni da zaviču, mlada je rekla da ostavlja svoje djevojačko prezime.

Na prvi momenat zavladala je grobna tišina, zatim glasno negodovanje obe strane, a na poslijetku svi svatovi su odlučili da ne odu na u restoran u kome je trebalo da se održi svadbeno veselje već da odu svojim kućama, bijesni i izrevoltirani.

Mladina majka je za naš portal izjavila kako nije očekivala od svoje jedinice da joj priredi ovakvu sramotu.

– Ne znam šta da vam kažem ja sam još u velikom šoku, ne znam šta me snašlo, telefon mi danima ne prestaje zvoniti.  Nisam ovo očekivala, da mi ona donese ovakvu bruku i sramotu.  Znala sam da to njeno školovanje u Banjaluci ne može donijeti ništa dobro, ko zna čime su joj tamo napunili glavu.  A i onaj njen muto, kako je samo mogao pristati na to?! Ma strašno!

Sličnog mišljenja je bila i mladoženjina majka koja je izjavila da ne zna kako će sa snahom živjeti pod istim krovom.

Ja ne znam šta je ona meni sad i smijemo li mi uopšte živjeti pod istim krovom ako se ne prezivamo isto, zbunjeno je zaključila.

Do izjave mladenaca nismo uspjeli doći jer su otišli na svadbeno putovanje, ali kako smo otkrili od njihovih bliskih prijatelja pomalo se plaše da će biti protjerani iz Čelinca u kome su mislili otvoriti advokaturu nakon što su završili prava u Banjaluci.

Tekst je satiričnog karaktera.

Izvor: 50nijansipive

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.