VUČIĆ SA VMA PUŠTEN NA TELEVIZIJSKO LEČENJE

BEOGRAD, 18. novembar 2019, (Njuz) – Zdravstveno stanje Aleksandra Vučića je stabilno i on je pušten sa Vojno medicinske akademije na televizijsko lečenje, saopštila je danas Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije.

U izjavi za Njuz ona je navela kako je uverena da će predsednik poslušati savete lekara i da će redovno primenjivati televizijsku terapiju.

– Prvi put sam ga videla zabrinutog za svoje zdravlje. Toliko mu je bilo loše da je hteo na svoju ruku da se pojavi na televiziji, čak i pre nego što su mu to lekari prepisali. Kada mi je rekao da mu je toliko loše da bi dao izjavu za “Danas” shvatila sam koliko je situacija ozbiljna. Laknulo mu je kada je čuo da terapija podrazumeva što duži boravak pred kamerama i uzimanje Đilasa u usta na svaka dva sata, a po potrebi i češće – rekla je Suzana Vasiljević.

– Lekari su predsedniku savetovali da što više vremena provodi na TV aparatima. Zbog toga će večeras započeti terapiju u studiju Hepija, dok će ujutru imati pregled na televiziji Pink. Iako je u petak izgledalo da će u lečenje morati da budu uključene i televizijske kuće iz inostranstva lekarski tim je zaključio da će nega domaćim medijima biti sasvim dovoljna za potpuni oporavak predsednika Vučića – objasnila je ona.

Vasiljević je istakla i da su lekari propisali strogo mirovanje svih afera aktuelne vlasti, kao i da lečenje zahteva da novinari N1 budu isključeni iz dalje komunikacije sa predsednikom jer mu je stres strogo zabranjen.

Piše: Soko Sokolović / Njuz.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.