“ISTEGAO SAM MIŠIĆ NOSEĆI JE”, urnebesno objašnjenje Bijeljinca koji je ukrao avio-bombu

“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Mještani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj nesvakidašnji postupak, “zahvaljujući” kojem je sinoć vijest o ovom slučaju obišla cijeli region.

– Odnio sam bombu jer ljudi ne mogu da rade posao, ko će čekati nadležne, oni su tek predveče došli na Drinu da deaktiviraju bombu. Ja sam nju odnio i propisno obezbijedio, obložio je sa svih strana – objašnjavao je muškarac koji je odnio bombu. Tvrdi da bomba nije imala osigurač naprijed i da nije mogla eksplodirati.

– Razumiješ li ti šta je mina. Ne može pući, udarao čovjek bagerom kad je pronađena, valjao je ovdje kašikom kao da je panj – dodao je ovaj muškarac mještanima, a oni to prepričali portalu InfoBijeljina.

Na njihovo pitanje kako je uzeo bombu, kaže da ju je stavio pod ruku i kroz smijeh dodaje da je istegao mišić dok ju je nosio, jer je teška.

– Nakon toga sam je zavezao na bicikl i odvezao je na Drinu i propisno odložio – navodi na kraju muškarac koji je sinoć na društvenim mrežama postao najpopularniji deminer-amater.

Srpska Info

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.