Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

Zadnjih nekoliko mjeseci ste vjerojatno čuli od nekoga za brzorastuću platformu.

PolovniAutomobili.ba, trenutno najopširniji oglasnik polovnih i novih automobila u BiH. Par poteza na tastaturi i klik „miša“ i već surfujete bogatom ponudom od preko 15 000 oglasa.

Leutar.net Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

Jedan od IT stručnjaka koji su kreirali platformu PolovniAutomobili.ba – Bojan Kokotović i sam se našao u problemima prilikom prodaje svog limenog ljubimca, kada mu je sinula ideja o jedinstvenoj platformi u kojoj bi sigurno i brzo mogao prodati i kupiti vozilo. Bojan je nakon toga okupio mladu, ali veoma talentovanu i ambicioznu ekipu, koja je ispred sebe imala profesionalni izazov, u kojem je trebalo stvoriti platformu koja će odgovoriti svim potrebama korisnika.

„U našoj državi automobilska industrija je u prvom planu, a kupovina i prodaja automobila stalno raste. Međutim, taj rast ne prati adekvatano oglašavanje i mi smo htjeli da to promijenimo. Zbog toga smo kreirali našu platformu PolovniAutomobili.ba, s kojom smo ponudili nešto novo i smatramo da oglašavanje ove vrste nikada nije bilo savremenije, a istovremeno korisnici mogu brzo i jednostavno da postave oglas ili da pronađu automobil za sebe“, rekao je za leutar.net, predstavnik PolovniAutomobili.ba, Bojan Kokotović.

Leutar.net Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

U „PolovniAutomobili.ba su usmjereni na potrebe korisnika i njihove mogućnosti, a profesionalan i poslovan odnos su prioriteti. Povjerenje korisnika sigurno ne izostaje jer već sada na svojoj platformi imaju preko 150 prodavaca, pravnih lica i čak preko 15000 oglasa, a za lakšu pretragu i objavu oglasa kreirana je i Android aplikacija koju za sada koristi više od 30 hiljada korisnika

„Polovniautomobili BA“ – „živa“ je platforma koja se svakodnevno usavršava. Portal i aplikacija za sve koji PolovniAutomobili.ba pristupaju mobilnim telefonima, upravo uvažavajući sugestije korisnika, stalno se prilagođavaju boljoj interakciji prodavaca i kupaca.

“Mi smo na tržištu od juna 2018 godine, ali naš kvalitet već su prepoznali mnogi ovlašteni auto saloni i auto prodavci širom BiH, što se može i vidjeti na našoj web platformi. Ono što ste vrlo vjerojatno i sami mogli primijetiti jeste da smo ove godine krenuli u ozbiljnu marketing i reklamnu kampanju, kako bi vam još više približili sigurnu kupovinu i prodaju automobila, što će se još jače i intenzivnije nastaviti i u 2020. godini”. ističe Kokotović.

Leutar.net Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

Nije vijest da na nekom portalu možete jednostavno da oglašavate kupovinu ili prodaju automobila. Međutim, na PolovniAutomobili.ba postoje kategorije za gotovo sve što postoji u auto-moto svijetu. Ono za šta se mi zalažemo i šta komuniciramo svakodnevno našim prodavcima kao i kupcima jeste da se trudimo da kreiramo sigurnu kupovinu automobile u BiH, što potvrđuje i naš slogan – PRODAJ BRZO KUPI SIGURNO, što je nešto što nas izdvaja od drugih platformi u BiH.

“Mi sprovodimo ozbiljnu reklamnu kampanju širom BiH i imamo odličan odziv u BiH. U tom smislu smo veoma ponosni na saradnju sa najvećim auto salonima i auto prodavcima u BiH, kao i sa našim poslovnim partenrima koji su prepoznali naš rad, a koji su u auto osiguranju, auto lizingu kao i auto logistici i prodaji auto dijelova.”, kaže Kokotović.

No, i bez reklame put do dobrog automobila nikada nije bio kraći. Treba vam samo “Gugl”.

Na adresi www.polovniautomobili.ba. je vaša savršena mašina.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.