“ZNAJU LI TI RODITELJI DA SI GEJ?” Tamindžija se u Skupštini obrušio na Stanivukovića

Poslanik SNSD Ilija Tamindžija, koji je prošle sedmice prvo uvrijedio poslanicu PDP Jelenu Trivić za koju je rekao da je zaljubljena u svog partijskog kolegu, danas se okomio i na parlamentarca Draška Stanivukovića nazvavši ga pederom.

Tamindžija je, naime, tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske u kojoj su učestvovali poslanici Draško Stanivuković, Nebojša Vukanović i Kostadin Vasić, u jednom momentu dobacio „da li ti znaju roditelji da si gej“.Uvrede Stanivukoviću prethodno je uputio i Vasić koji ga je nazvao „drogerašom“ i „budalom“.

To je izazvalo burne reakcije dijela opozicije, a u opštoj vici i galami koja je nastala, Tamindžija je odlučio da dodatno zapapri cijelu situaciju pa je počeo dovikivati Stanivukoviću da je peder.

Kada je vidjela da situacija izmiče kontroli, potpredsjednica parlamenta Srpske Željka Stojičić dala je pauzu od pola sata.

Izvor: srpskainfo.com

3 KOmentara

  1. Zapitah se, možemo li pasti dublje jer smo na samom dnu. Ali odmah se sjetih da možemo, jer će sada neki portali tj. njihovi „novinari“ da brane Tamindžiju. Reći će to se Tamindžija šalio, a neće se potpisati ispod svoga teksta. Nedavno je bila slična situacija kada je dotični napao Trivićevu i na skupštini pljuvao na vrlo bitnu stvar a to je brak. I onda se neko nađe da ga brani. E to je niže nego DNO DNA. Kako dalje, kuda dalje? Dokle smo došli? Ima li išta sveto?

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.