Uhapšen Trebinjac koji je izjavio da Trebinje nije naljepši grad Balkana

Trebinjac Lj. Dž. (26) uhapšen je sinoć u akciji antiterorističke jedinice MUP-a RS u centru grada Trebinja.

Kako nezvanično saznajemo, antiteroristička jedinica reagovala je nakon anonimne prijave da je Lj. Dž. počinio teško krivično djelo usmjereno na podrivanje suvereniteta, teritorijalnog integriteta i ustavnog uređenja Republike Srpske.

“Osumnjičeni je lišen slobode jer je nekoliko svjedoka čulo kako je sinoć, oko 23.45 časova, pod slavnim trebinjskim platanima, najljepšim na svijetu, grupi turista sa sjevera Poljske kazao kako Trebinje možda i nije najljepši grad na Balkanu”, rekli su nam izvori iz redova trebinjske policije.

Poljaci su, navodno, rekli da im se sviđa Trebinje, da je grad vrlo simpatičan, te pitali da li ima još sličnih gradova u blizini. Odgovor Lj. Dž. je šokirao sve prisutne.

“On im je rekao da ih ima, čak i da ima ljepših od Trebinja! Kao primjere je naveo Kotor, Zagreb, čak i, Bože me pomozi, Dubrovnik! Srećom, odgovorni građani su odmah pozvali policiju, koja je brzo reagovala i spriječila ozbiljnije posljedice”, kažu lokalni organi reda.

Osumnjičeni se sada suočava sa optužnicom za izdaju državnih interesa, te bi mogao da bude osuđen na kaznu od 20 godina zatvora i doživotnu zabranu ulaska u Grad sunca.

Izvor: 50nijansipive

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.