“NE VOLIM ULOGU ŽRTVE” Trivićeva se oglasila nakon UVREDA u Skupštini

Želim javno da se zahvalim kolegama poslanicima, predsjedniku Borenoviću, novinarima i svim građanima koji su mi pružili podršku zbog onog juče u Narodnoj skupštini.

Poručila je narodna poslanica PDP Jelena Trivić, nakon što je juče dobila uvrde od narodnog poslanika SNSD Ilije Tamindžije.

– Ne volim ulogu žrtve, zaista. Кritike, uvrede, blaćenja i ostalo što je dio političkog života mogu da trpim do iznemoglosti. Ali ono juče nije bio napad samo na mene, nego i pokušaj skrnavljenja moje porodice, a porodica je svetinja. Zato sam reagovala i ja. Možda nespretno, možda glupo, ali ipak sam bila malo zatečena i pod emocijama – poručila je Trivićeva.Dodaje da radi korektnosti, istine i obaveze prema kolegama poslanicima, želi istaći da mnogi narodni poslanici nisu čuli šta je gospodin rekao.

– Objasniću – kada je u Skupštini galama i kada poslanici jedni drugima dobacuju, mi jedni druge u sali podjednako čujemo bez obzira ko je ozvučen. Ali, na TV snimku se jasno čuje šta je rečeno jer zvuk hvata samo onoga ko je ozvučen, ostali koji dobacuju se čuju u pozadini i to samo ako baš galame – dodala je ona.

Nije čula

Naglašava da vjeruje da potpredsjednica koja je tada vodila zasjedanje, gospođa Stojčić nije čula, jer se u tom momentu obraćala kolegi Staniću.

– U nadi da će ovo biti posljednja uvreda ove vrste prema bilo kome u Narodnoj skupštini i da će nam svima, pa i meni, poslužiti za nauk, još jednom se zahvaljujem onima koji su izrazili svoje negodovanje povodom ovog događaja – poručila je Trivićeva.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.