Tajne (m)oralnog seksa

Sa novom vlašću u Srbiji počele su da se priznaju neformalne lordovske titule zasnovane na rodbinskim vezama sa nekom mnogo poznatom ličnošću.

Tako da imamo ljude koji su po zanimanju – bivši muž Goce Tržan, ćerka od desnog krila familije Đogani, predsednikov brat, premijerkin brat, Malog brat, predsednikov prvi kum, rođak Gašića, predsednikov drugi kum, a ovih dana u rijalitiju Parovi pojavio se i momak čija je profesija – unuk Ere Ojdanića.

Sem zbog rodbinskih veza sa sopstvenim dedom, unuk Ere Ojdanića pažnju je zaslužio zbog scene oralnog seksa u direktnom prenosu na Televiziji Hepi, koja je postala pravi rasadnik istančanih talenata te vrste.

Sem unuka Ere Ojdanića kao centralne figure, u opisanoj sceni pojavila se i prijateljica noći iz Loznice, koja je svojih televizijskih pet minuta zaslužila jer se danas na srpskim televizijama može pojaviti svako ko ima želju da se pojavi na televiziji.

Situacija na Televiziji Hepi stoga je veoma komplikovana zato što tamo imaju dva studija – u jednom se snimaju Parovi, a drugom Ćirilica. I možete misliti kakav će tek skandal nastati ako ona seksualna radnica iz Parova promaši vrata iupadneu studio Ćirilice, baš kad tamo gostuje predsednik, po zanimanju praunuk Vojislava Šešelja.

-Koleginice, sestro, ne ulazi mi u rejon! – rekao bi joj garantovano tom prilikom Milomir Marić, urednik TV Hepi, jer se u poslednje vreme veruje da je biti urednik ili voditelj na nekoj prorežimskoj televiziji, osobito na Pinku i Hepiju, stariji zanat čak i od najstarijeg zanata na svetu.

Postoji, naime,narodno verovanje u srpskom narodu da je mnogo pošteniji posao biti prijateljica noći iz Loznice nego urednik na Hepiju ili Pinku.

Legenda kaže da je Marić Milomir ponudio onoj prijateljici noći iz Loznice da postane urednik TV Hepi, jer ima progresivne ideje za rast gledanosti, ali je ona tu ponudu u startu odbila iz opravdanih razloga.

-Jesi normalan, bre, kolega, jedva me familija pustila i ovim da se bavim – očevici kažu da mu je baš tako odgovorila na tu ponudu koja se u današnjoj Srbiji ne odbija.

Oralni seks u živom programu je ništavna romansa prema (m)oralnom seksu u živom programu koji možete pratiti po ceo dan na televizijama od jutra do mraka.

Na Hepiju recimo, ujutru možete pratiti (m)oralno-seksualnu emisiju gde vas Marić, glavni naprednjački prijatelj noći i moći, uz pomoć svakakvog analitičarskog polusveta, medijskih vračara i tabloidnih tračara, uči da je sve što je nenormalno normalno, a sve što je normalno je nenormalno.

Paralelno, na Pinku, još jedan prijatelj noći i moći, takozvani Sarapa, uz pomoć cele armije prijatelja noći i moći, uverava vas u onu staru narodnu poslovicu – kome je do morala neka ide crkvu, a kome je do nemorala neka ide u jutarnji program Pinka i Hepija.

(M)oralni seks se nastavlja i tokom dana, u redovnim & neredovnim vestima i dnevnicima, da bi sve bilo krunisano uveče, kada imate utisak da svi voditelji intervjua sa predsednikom uopšte ne mare što ih gleda milionski auditorijum, potpuno isto ko ona prijateljica noći iz Loznice. S tim što njoj na vizit karti piše – prijateljica noći – i na to čime se bavi je naterala neka teška muka, dok ove nije naterala muka, već su prijatelji noći postali pošto je uvek dobro biti i priljatelj moći, ma kakva ta moć bila. Još ako je moć u mrklom mraku, takoreći u noći, onda je događaj kompletan.

A predsednik se, što je najgore, sve vreme ponaša isto ko unuk Ere Ojdanića, dakle – misli da moralni seks u živom programu nije ništa strašno u normalnoj i pristojnoj zemlji kakvoj težimo.

SNS, pak, ima odeljenje za marketing, koje snima one spotove o Digitalnoj budućnosti Srbije, i odeljenje za Mraketing, koje pravi neophodan mrak za mirnu vladavinu. Bitno je da imaš dobar Mraketing, da birači budu u mraku i ne mogu ništa drugo da vide sem tebe i već pomenute plejade doajena (m)oralnog seksa u živom programu, a onda na scenu stupa Marketing, prijatelji moći & noći, kao (m)oralna završnica…

Izvor: N1

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.