POČELA SMJENA DIREKTORA U “ŠUMAMA RS” Prvi smijenjen najuspješniji direktor

Sječa direktora u “Šumama RS” počela je juče, pred kraj radnog vremena, i to na iznenađujući način. Prvi su smjenjeni v.d. direktori gazdinstava u Čajniču i Tesliću, Čedo Dačević i Mišo Stojanović, saznaje Srpskainfo.

Mišo Stojanović i Dragan Bogdanić, lideri SNSD u Tesliću
Booking.com

Dačevića, koji je već tri puta spasavao šumariju od propasti, pa su ga prozvali “direktor vatrogasac”, zamijeniti kadar SNSD-a Marko Mičević. Mičevića je još prije nekoliko godina lokalani SNSD predlagao za direktora šumarije.Kako je za Srpskainfo nezvanično potvrđno u rukovodstvu “Šuma RS”, primopredaja dužnosti u Čajniču i Tesliću biće obavljena u ponedjeljak.

Dok je smjena Miše  Stojanovića bila očekivana i neki način čak najavljivana, smjena Čede Dačevića, koji je Šumsko gazdinstvo “Vučevica”Čajniče izvukao iz milionskog minusa i kojeg mnogi smatraju najboljim direktorom šumarije, bila je kao grom iz vedra neba, čak i za najveće cinike.

– Kad sam čuo premijera Viškovića kako kaže da će svi direktori gubitši biti smijenjeni, znao sam da od toga nema ništa. Znao sam da je to farsa, ali da je baš ovolika sprdačina nisam mogao ni slutiti – rekao je Dačević za Srpskainfo.

Izvor: srpskainfo.com

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.