Korisnici javne kuhinje na ručku kod Stanivukovića

Često u javnosti pominjana kuća u banjalučkom naselju Petrićevac porodice narodnog poslanika Draška Stanivukovića juče je postala i domom šezdesetak korisnika dnevnog centra i javne kuhinje ,,Mozaik prijateljstva“.

„Ovih dana smo dobili jedan poziv u koji ni sami nismo vjerovali. Na tren nismo znali da li je san ili java… I ni sada kada o ovome pišemo još uvjek ne vjerujemo šta nam se to dogodilo… To je bio poziv od strane porodice Stanivuković sa molbom da ih posjetimo u njihovoj porodičnoj kući na koju svi prolaznici gledaju kao na velelepno izdanje. Ali porodica je insistirala da ugoste stara lica koja su izgradili naš grad u svom domu i da nas počaste družeci se sa nama“, piše na društvenim mrežama ,,Mozaika prijateljstva“.

Кako saznajemo ,ručak je organizovan na poziv porodice Stanivuković, a za više informacija smo pitali i poslanika koji je inicirao ovaj ručak.

Leutar.net Korisnici javne kuhinje na ručku kod Stanivukovića

,,Mnogo je stvari koje i dođu i ne dođu u javnost, ali ovo ne smatram ničim spektakularnim, već potezom koji bi trebao biti naša svakodnevnica“, kratko je komentarisao Stanivuković.

Podsjećamo, Stanivuković je prethodno obilazio java kuhinju, gdje je volontirao i usmjerio dio sredstava od poslaničke naknade.

Leutar.net Korisnici javne kuhinje na ručku kod Stanivukovića

Кorisnicma dnevnog centra za starija lica na ručku su se pridružili i Stanivukovićevi baka i djed.

„,U prostoru koji su opremili za svoja porodična okupljanja, ugostili su 50 korisnika Mozaika prijateljstva i služili ih. Ljudi su bili su presrećni i oduševljeni kako ambijentom u kojem se nalaze i koji u svom životu nikad nisu moglibzamisliti da ce biti, tako i prijemom. Cijela porodica se potrudila da nas toplo i prijateljski ugosti. Srdačno donoseći kafe, sokove i ručak, angažujući sve članove svoje porodice i odgovarajući na mnoga pitanja“, zaključili su u Mozaiku prijateljstva.

(BN)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.