“DOTAKLI SU DNO DNA” Prostitutka oralno zadovoljila učesnika Parova u programu UŽIVO

“Dotakli su dno dna” – komentar je gotovo svih u Srbiji nakon sinoćne situacije u rijalitiju Parovi, koja je emitovana u programu uživo.

Taman kada su mnogi pomislili da više nijedan skandal koji već nije imitovan putem ove televizije ne može da se dogodi, ostali su šokirani scenom od sinoć.

Situacija koja se tokom jučerašnje večeri dogodila zgrozila je dio javnosti. Naime, gošća rijalitija Parovi, sinoć je bila prostitutka iz Loznice, Vida, koja je obećala da će oralno zadovoljiti Uroša Anđelića, unuka Ere Ojdanića.

Kada je ušla u vilu, Vida je i ispunila svoje obećanje, a u programu koji je išao uživo emitovan je trenutak kada prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija Parovi Uroša Anđelića.Naime, Uroš je prišao prostitutki i uz dobacivanje ostalih ukućana koji su samo posmatrali situaciju: “Ajde, ‘ajde”, tada je nastala scena koja je skandalizovala gotovo sve koji su sinoć pratili program, a za one koji nisu – video je postao viralan na društvenim mrežama, gdje ga ljude dijele uz gađenje.

“Ovo je odvratno”, “dno Srbije”, samo su neki od komentara šokiranih stanovnika Srbije.

Naime, ovakva situacija nikada nije smjela da se emituje putem televizijskih ekrana, a povrh svega, produkcija Parova se uz sve to nije čak potrudila ni da je cenzuriše, niti zabrani da do toga dođe, već su prostitutku s namjerom uveli u rijaliti, a onda scenu emitovali pred auditorijumom.

Nakon skandala koji se dogodio, akteri priče počeli su samo da se smiju i onda su se razdvojili.

Izvor: Blic

2 KOmentara

    • OVO JE OGLEDALO SRBIJE …ALI NIJE DNO DNA …MOZE SRBIJA DA PROPADA MORALNO JOS , PERSPEKTIVNA JE TO ZEMLJA….OD OVOGA JE SAMO JOS PERVERZNIJE ORDEN SV SAVE VUCICU

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.