DA SPASIMO ŽIVOT ČETVEROGODIŠNJE HELENE!

Helena je najstarija od tri sestre. Ona je jedna riđokosa djevojčica sa nebo plavim okicama, a upravo to je od rođenja čini posebnom. Ona ima nepune 4 godine. Bila je djevojčica koja je uvijek vesela, nasmejana i vrlo radoznala.

Sve se promijenilo jednog momenta kada Helena počinje svakodnevno da povraća, postaje pospana, razdražljiva, ljuta, odbija da jede, a sve se to pripisuje njenoj ljubomori prema tek rođenoj trećoj sestri. Njane mučnine i patnja traju mjesec dana, a nakon toga 17.08.2019. godine dijagnostikovan joj je hidrocefalus. Ona tog dana ostaje u bolnici na Кliničkom Centru na odjeljenju neurohirurgije gdje porodici saopštavaju da Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je uslijedila još jedna operacija. Ona iz obe izlazi kao pravi mali heroj, sa osmjehom na licu.

Tumor je maligni (meduloblastom IV gradus) i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje liječenje na klinici u Parizu. Ovoga puta za dalju borbu ste joj potrebni i VI, jer porodica nije u mogućnosti da obezbedi dovoljnu sumu novca koja je potrebna za liječenje. Stoga vas molimo, zbog Helene, zbog svega onoga što ona tek treba da postane, da budete uz nju, da iz ove borbe izađe kao pobednik.

Leutar.net DA SPASIMO ŽIVOT ČETVEROGODIŠNJE HELENE!

DA SPASIMO ŽIVOT ČETVEROGODIŠNJE HELENE!

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.