Prihvatila je nepoznatog prijatelja na Facebook-u…

Nije ni sanjala što će joj se dogoditi..

Muškarac vam pošalje zahtjev za prijateljstvo. Ne poznajete ga, ali izgleda zanimljivo na profilnoj slici, pa ga prihvatite za prijatelja.

Danas je prvi dan škole vašoj kćeri. Izgleda TAKO slatko u novoj odjeći koju ste joj kupili da je jednostavno morate uslikati i postavite fotografiju na Facebook kako bi je vidjeli svi vaši prijatelji i porodica. Tako ste uzbuđeni dok komentar “Ne mogu vjerovati kako je porasla. Vrijeme leti. Ja sam jedna ponosna majka. ”

U međuvremenu, tajanstveni tip čiji ste zahtjev za prijateljstvo u žurbi prihvatili, čuva tu sliku vaše kćeri u njenoj slatkoj novoj odjeći na telefonu i šalje je na brojeve 60 različitih odraslih muškaraca diljem svijeta uz komentar – “Djevojčica. Godina 5. Smeđa kosa. Crne oči. 5.000 eura. ”

Ne samo da ste dali sliku vaše male djevojčice trgovcu bijelim robljem, dali ste mu i ime i tačnu lokaciju njene škole na srebrnom virtualnom tanjiru.

Idete da je pokupite iz škole oko 3 popodne, ali nje nema nigdje.

A ne znate da je vaš dragocijeno dijete prodato 43-godišnjem pedofilu još prije nego što ste krenuli po nju, i sada je na putu za Južnu Afriku sa vrećicom preko glave, zbunjena, užasnuta i uplakana jer ju je muškarac koga nikad nije srela uzeo iz škole. Sada ne zna gdje su joj roditelji, gdje ide i šta će joj se dogoditi.

PRESTANITE DODAVATI STRANCE NA FACEBOOK-U I PRESTANITE OBJAVLJIVATI PODATKE O SVOM ŽIVOTU. IZBJEGAVAJTE DRŽATI SLIKE DJECE NA PROFILU.

Podijelite ovo zbog sve djece i njihovih roditelja. Napisano je po istinitoj priči, imena su izostavljena da bi se zaštitile žrtve.

** preuzeto sa FB **

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.