Dodik našao svog Bošnjaka za zamjenu Bratića

Dolazim iz miješanog braka i ponosan sam na svog oca Esada i majku Mirjanu. Ponosan sam što se u mojoj kući proslavljaju oba Bajrama, ali i Božić i Vaskrs. To je velika prednost mene i mojih roditelja i od njih sa naučio da budem dobar čovjek“, kazao je nedavno predsjednik mladih SNSD-a.

Predložićemo Denisa Šulića za potpredsjednika Narodne skupštine RS iz reda bošnjačkog naroda i to na sljedećoj sjednici Skupštine, potvrdio je za „Nezavisne“ Igor Žunić, šef Kluba poslanika SNSD-a u NS RS.

 „Očekujemo da će na 7. redovnoj sjednici biti obavljena poslovnička procedura i da će se dati zvaničan prijedlog. Šulić će biti naš prijedlog, a da li će druge stranke imati svoje prijedloge to ne znamo, ali očekujem da od naredne sjednice potpredsjednik NS RS iz reda bošnjačkog naroda bude Šulić“, istakao je Žunić.

Podsjećanja radi, nakon što je juče najavljeno da će na sinoćnoj posebnoj sjednici biti raspravljano o smjeni Senada Bratića (SDA), sada već bivšeg potpredsjednika NS RS iz reda bošnjačkog naroda, Bratić je podnio neopozivu ostavku.

Na sinoćnjoj posebnoj sjednici se ipak raspravljalo o njegovoj smjeni, jer kako je rečeno, Bratićeva ostavka nije fromalno pravno zavedena u Skupštini.

Kako je navedeno, zahtjev za raspravu o Bratićevoj smjeni upućen je zbog nedavno usvojene Deklaracije SDA, a u kojoj je, kako je istaknuto, učestvovao i Bratić.

(Agencije)

1 Komentar

  1. STARI RECEPT IZ MILOSEVICEVOG VREMENA ….NADJU DOBROG I POSTENOG ALBANCE , TJ SEJDA BAJRAMOVICA I RADI U PREDSJEDNISTVU STA TI VOLJA ….A ONADA KUKU KADA SE JAVI „BAKIROV SRBIN“

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.