Šarović i Borenović sastali se sa Dodikom, u subotu zbor kod Vučića

Predsjednici SDS Mirko Šarović i PDP Branislav Borenović večeras su se sastali sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom u Laktašima. U subotu slijedi novi sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje BN TV.

Sastanak u Laktašima, koji je trajao oko jedan sat u hotelu „San“, održan je na Dodikov poziv, nakon najnovije deklaracije SDA o ustavnom preuređenju BiH.

Kako BN TV saznaje, Dodik je od Šarovića i Borenovića tražio da se povuku iz Savjeta ministara, što su oni, kako tvrdi naš izvor, odbili.

Dodik ih je i obavijestio da je on primoran da narednih dana zaoštri situaciju zbog javnosti uz molbu da mu se javno ne suprostavljaju., te da će SNSD izaći sa zaključcima kojima će zbog javnosti da uzburka situaciju u BiH.

Koliko je situacija „ozbiljna“ najbolje govori informacija da se o svemu govorilo ponovo u kafani,a ne u institucijama!?

Takođe, saznajemo da će zbog najnovijih dešavanja predsjednici parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske biti u subotu na sastanku kod predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

BN TV

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.