Кako se bahate tajkunska djeca: Za 5000 ,,lajkova“, Miloš Кuljača kupuje drugu automobil od 40 000 (VIDEO)

Кako leti ,,G“ klasa, komentarisali su oni dok su ubrzavali putem ka Zavali i potom se čulo: ,,A kad ćemo da kupimo Dukli? 100 000 lajkova i kupimo apartman!“, od strane Кuljačinog suvozača koji je prstom pokazivao na ,,Duklja Rezidens“

Booking.com

-Tu smo sa Кuljom, u njegovoj novoj ,,makini“’- G klasa, 100 000 evra, ovo-ono, ali ljudi, danas radimo vlog, znači vozimo se malo po Budvi. Кuljo je obećao kad njegov video dođe do 5000 lajkova da mi kupi ,,golfa“ od 40 000, kaže suvozač Miloša Кuljače, sina bivšeg predsjednika Opštine Budva Rajka Кuljače, koji je prošle godine izašao iz zatvorske ćelije, nakon što je osuđen na na dvoipogodišnju zatvorsku kaznu zbog milionskih malverzacija u slučaju ,,Zavala“.

Nakon što su, vozeći se upravo putem ka devastiranoj Zavali, pratioce pozvali da ,,lajkuju“ kako bi mladi Кuljača kupio drugu automobil od par desetina hiljada evra, odlučili su i da pokažu gledaocima kako se provode djeca bivših funkcionera, osuđenih za milionske pronevjere.

– Кako leti ,,G“ klasa, komentarisali su oni dok su ubrzavali putem ka Zavali i potom se čulo: ,,A kad ćemo da kupimo Dukli? 100 000 lajkova i kupimo apartman!“, od strane Кuljačinog suvozača koji je prstom pokazivao na ,,Duklja Rezidens“ čijom je izgradnjom devastirana nekada čuvana plaža ,,Guvance“ i kompletno podružje Zavale, a za šta je odgovoran, između ostalih, upravo Rajko Кuljača.

Sin osuđenika u ovoj aferi ima i svoj jutjub kanal koji je naslovljen ,,Кuljoni“.

Poput, prije četiri godine objavljenih, bahanalija kada su djeca šestorica obijesnih mladića, inače naslednika bogatih funkcionera, napisala na majici ,,Sirotinjo, napuši se k****’‘, sa kojom su se potom slikali i pokazali je poniženom narodu od čijeg novca se njihove bahatosti vjerovatno i finansiraju, tako je i mladi Кuljača prije par dana poslao poruku sve siromašnijoj javnosti da je kupio novi automobil od 100 000 evra.

,,Кuljoni“ je objavio više klipova i svi imaju da cilj da pokažu raskošan stil života ovog mladića. Tako su klipovi uglavnom snimani u luksuznim enterijerima, automobilima, pored unutrašnjih bazen, sa skupocjenim pićima i dr.

Podsjećamo, Milošev automobil je prošle godine demoliran ispred njihove porodične kuće u Bečićima, što nije prvi napad na imovinu ove porodice. Prije četiri godine u junu pronađena je i ručna bomba na terasi Кuljačinog rođenog brata Rista, da bi u oktobru iste godine na restoran i apartmane Rajka i njegove supruge Jadranke bila bačena dva molotovljeva koktela.

*** Ubrzo nakon što je IN4S objavio ovaj članak, sa jutjub kanala ,,Кuljoni“ izbrisan je gotovo kompletan video sadržaj koji je prikazivao stil života Miloša Кuljače

Izvor: IN4S

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.