SVE VIŠE GRAĐANA TREBINJA LJETUJE U TREBINJU

Ovog ljeta primjetan je drastičan porast broja građana Republike Srpske i čitave BiH zainteresovanih za domaći turizam, među kojima prednjače stanovnici Trebinja, koji su masovno odlučili da svoje godišnje odmore provedu u Trebinju, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.

Istraživanje koje je trajalo tokom jula mjeseca, pokazalo je da je Trebinje postao omiljena destinacija svih građana Trebinja, kao i ljudi iz okolnih mjesta.

– Većina građana ove opštine izjasnila se da će cijelo ljeto provesti u Trebinju, dok veliki broj mještana već sada zna da će i zimu provesti takođe u Trebinju. Mnogi su već sada odlučili i da Novu godinu i Božić provedu u ovom simpatičnom gradiću. Ova opšta odlučnost stanovnika Trebinja da ljetuju i zimuju u svom rodnom mjestu može samo da služi za primjer i ohrabri ostale građane Republike Srpske i čitave Bosne i Hercegovine koji još uvijek nisu odabrali destinaciju za godišnji odmor – saopštio je referent zavoda za statistiku Miljenko Mileusnić.

Pitali smo građane Trebinja zbog čega su se odlučili na ovaj odvažan korak.

– Kao prvo, imam kuću u Trebinju. Na lijepom je mjestu, ima klima uređaj, a blizu je i prodavnica. Svi treba da se zalažemo za domaći turizam i da  ljetujemo širom Republike. Ovo neka bude moj skromni doprinos – rekao nam je stari Trebinjac koji je želio da ostane anoniman.

Ideja: Njuz.net

Obrada: Leutar.net

Foto: Ж.М.

 12 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.