TREBINJSKI KOMARCI SE ŽALE ZBOG ODLIVA KRVI U DUBROVNIK

Komarci koji ujedaju po Trebinju imaju sve manji izbor, jer sve više lokalne krvi odlazi iz Trebinja u Dubrovnik. Dobri uslovi života, veće plate u Dubrovniku predstavljaju pravu katastrofu za trebinjske komarce, koji tvrde da je ona najbolja krv već odavno otišla u Dubrovnik, a da se odliv samo povećava.

– Ako se ovaj trend odlaska nastavi, uskoro nećemo imati ovdje šta da pijemo. Svi pričaju o odlivu mozgova, ali se zaboravlja i na odliv krvi. Država mora da uradi nešto kako bi zaustavila ovaj negativan trend, kaže se u saopštenju Udruženja Komaraca Trebinja.

Stručnjaci među komarcima se slažu da je velika nepravda što dubrovački komarci dobijaju svježu krv na gotovo.

– Zbog stanja u gradu nemoguće je zadržati svu tu krv ovdje. Na kraju će biti rješenje da se i mi komarci preselimo u Dubrovnik, kažu najveći eksperti među komarcima.

Desničarski ekstremni komarci su se nedavno sastali i diskutovali na temu odlaska najbolje krvi, kako je vratiti nazad u Trebinje. Bio je prijedlog da se angažuje jedna slična ekstremistička dubrovačka grupa komaraca, koja bi prepala trebinjsku krv i natjerala je da se vraća nazad u Trebinje, ali je izgleda preovladala strana razuma koja nije prihvatila ovaj prijedlog.

Ili su dubrovački komarci malo veći i jači komarci od trebinjskih. Za sada trebinjskim komarcima ostaje samo da tuguju.

Ideju dao: Njuz.net / Obradio i adaptirao: Leutar.net

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.