LeoStars odličan na turniru „Champions Trophy“ u Beogradu

LeoStarsovci su minulog vikenda bili učesnici na turniru „Champions Trophy“, najprestižnijeg u Evropi za taj uzrast koji je pod okriljem UEFA-e, evropske kuće fudbala.

Tu činjenicu potvrđuju i sami učesnici, među kojima su se našli Benfica, Roma, Crvena Zvezda, Slovan Bratislava, Admira Waker i mnogi drugi.

FK Čukarički

Turnir se igrao u Beogradu na stadionu OFK Beograda sa Karaburme.

FC Roma

FK LeoStars je na pravi način reprezentovao hercegovački fudbal i Trebinje i po ko zna koji put pokazao da je „mali“ ambasador ove regije.

FC Benfica

Neriješen ishod sa FK Čukarički 1:1, Admire Waker takođe 1:1, takođe neriješeno sa Interom iz Bratislave 1:1, pobjeda protiv Slovana iz Bratislave 2:0, Petrežalke 1:0, porazi od Linza iz Austrije 0:1 i Njemačkog FC Simmering 0:2.

Admira Waker

Bez obzira na ispadanje u 1/8 finala, jedan zaista sjajan rezultat ove generacije koja važi za jednu od najboljih u BiH, što pokazuju i rezultati svih proteklih godina, no pred njima je još dosta truda i rada, kako bi postigli željeni cilj, postati profesionalni fudbaler.

FC.Slovan Bratislava

Treba još dodati, da su ovo bila zaista 4 nezaboravna dana, druženja, igre i zabave, a šlag na tortu bio je obilazak trofejnih sala i stadiona dva najtrofejnija srpska kluba FK Partizan i FK Crvena Zvezda.

Trofejna soba FK Partizana
Stadion FK Partizana
Stadion FK Crvene Zvezde
Trofejna soba FK Crvene Zvezde

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.